propozycja :)
Napisano Ponad rok temu
Wiec tak :
ITF: chong lee , Death, Vasylo, IKA, Moro , Marty , Ukasz , Choong , Kiriania ,Ananiołek
WTF: , Lola , Madzia111, Gizmo
GTF: Gizmo (WTF ;ITF)
Jest jeszcze kilku uczestnikow forum o ktorych zapewne zapomniałem - wpiszccie sie tu.
Jak pomyliłem federacje to poprawcie mnie.
Mam taki pomysł, napiszcie Jakie macie stopnie w TKD , ile lat trenujecie i jak chcecie wasz wiek, zrobimy taką liste i umiescimy ją tu na stałe jako takie info.Co wy na to ? (tylko nie bijcie , za głupie pomysły , to przez ten upał :wink: )
pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Wlasciwie nie chcialbym byc przypisany do zadnej federacji Bo bedzie to mylace i tworzace niepotrzebne podzialy. Cwiczylem ITF, teraz WTF -w sumie takze kupe innych rzeczy.pozwoliłem sobie zrobic liste uzytkownikow TKD i pogrupowac ich na federacje
WTF: E2RD
Ogolnie, jestem bezstylowcem (co zreszta glosi stopka mojego podpisu ). Trenuje walke wrecz, po prostu...
Nie napisze jaki mam stopien w TKD ani w czymkolwiek innym i nie chcialbym by ktos inny o mnie pisal. Kropka.napiszcie Jakie macie stopnie w TKD , ile lat trenujecie i jak chcecie wasz wiek, zrobimy taką liste i umiescimy ją tu na stałe jako takie info.Co wy na to ?
Nie chce tez wystepowac na zadnej liscie...
Jesli chodiz o pozostale rzeczy, to trenuje od 1992 roku i... jestem stary )
pozdro
E2rd
Napisano Ponad rok temu
choong- z ITF;u sa jeszcze wolek, offieczka, zyraffka....
Napisano Ponad rok temu
Miłego urlopu !
Napisano Ponad rok temu
To jest moj ostatni post przed urlopem wiec klocic sie bede troche pozniej
Skoro wyjeżdżasz na urlop to w takim razie życzę udanej zabawy i wspaniałego wypoczynku!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Ja trenuje 2 lata 5 miesięcy i 3 dni (chyba się nie pomyliłam:):))Udało mi się zdobyć 4 kup, ale te pasy chyba nie są odzwierciedleniem umiejętności(zwłaszcza jeśli chodzi o mnie:))
Napisano Ponad rok temu
ITF
1Cup (jeszcze dłuuuugo 1 Cup)
Ćwicze niecałe 6 lat
mam jusz 23 wiosny
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowka
Napisano Ponad rok temu
O sobie nie wiele a o córce !!! Marty pewnie tak jak ja, wejdzie na budo a już wszystkie dane o niej wpisane I nie ma że boli.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
trenuje od wrzesnia 2002 i mam 6
dzisiaj jest 4 wrzesnia 2002 tak?
Napisano Ponad rok temu
"...czas nie jest wazny, to zycie jest wazne..." (cyt. z "Piatego elementu")...trenuje od wrzesnia 2002 i mam 6 kup...
Jak ona tego dokonala w ciagu czterech dni
4.09.2002
Napisano Ponad rok temu
5 cup w ITF, 5 lat treningow (wiem, ze jestem cienki), 24 lata na tej planecie
ntnr - no to na razie
rudy (ja)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ITF vs WTF
- Ponad rok temu