Kto trenuje na wakacjach?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zamierzalem trenowac, dowiedzialem sie nawet ze niedaleko jest klub Tekwondo. Pomyslalem sobie zajrze i potrenuje z angolami, moze sie czegos naucze.
Po pierwszym trygodniu na budowie dalem sobie spokoj, jak przewioze taczkami 10ton piachu to mysle tylko o tym zeby walnac sie do wyra i spac. Mam taki trening wytrzymalosciowo silowy ze glowa boli i nie tylko
Do Polski wracam pod koniec wrzesnia, znow studia i normalne treningi.
Duzy
Napisano Ponad rok temu
PERUN
Napisano Ponad rok temu
Ja nie trenuje w wakacje.. zreszta treningi zostawilem juz w czasie sesji egzaminacyjnej. Teraz brzuszek mi rosnie... jem zdecydowanie za duzo. Jak wroce we wrzesniu na trening to po rozgrzewce bede mial go dosyc :?
PERUN
aaaaaaaccchhhh to juz rozumiem dlaczego sprzedajesz boken i jo
Napisano Ponad rok temu
Nie no.. boken i jo to leza u mnie w mieszkaniu 2 lata nie uzywane... a na smietnik mi szkoda wyrzucic :? Jak do konca roku nie znajdzie sie kupiec, to oddam za darmo pierwszemu napotkanemu na ulicy aikidoceaaaaaaaccchhhh to juz rozumiem dlaczego sprzedajesz boken i jo
PERUN
Napisano Ponad rok temu
A co do brzuszka, to jak wrocisz da wawy to moge cie troche pomeczyc to zgubisz Ale tak jak bylo mowione, umawiac sie nie bedziemy.
Pozdrowienia, my sunshine :wink:
Napisano Ponad rok temu
Tobie Tafia to moge nawet dac je teraz.. a rozmiar.. hmm.. standardowy :roll:Jak ci sie nie uda sprzedac, to mozesz na jakis czas "pozyczyc" mi ... moga sie przydac, tylko kwestia rozmiaru hmm...
Zobaczymy.. ale umawiac sie nie bedziemy... i brzuszek chetnie bym zgubil.. nawet juz teraz po dzisiejszym dniu - 3 fishmac'ach, frytkach, litrach napojow, po 2 porcjach bulgogi i cheesedogu, po 4 Heineken'ach... taaaakkk - mysle o tym czy nie zaczac sie kontrolowac z jedzeniem i czy nie zaczac cwiczyc juz teraz :roll:A co do brzuszka, to jak wrocisz da wawy to moge cie troche pomeczyc to zgubisz Ale tak jak bylo mowione, umawiac sie nie bedziemy.
Pozdrowienia, moje slonko sloneczkoPozdrowienia, my sunshine :wink:
PERUN
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrowienia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zaginęły w mrokach wieków....
- Ponad rok temu