capoeira a walka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
eeee... zapisz sie na kravmage, albo na shootfighting jesli zalezy ci na skutecznosci. capo to wlasnie te ladne, ale malo efektywne kopniecia
KM za skuteczne nie jest chyba ze na zuli spod skelu kazdy po 10 promili
we krwi. O szkole shootfightiongu nie slyszalem w Polsce.
Trenuję kung fu i może patrzę na to troszkę pesymistycznie jeżeli chodzi o walkę, ale chciałbym się gdzieś zaciągnąć i może zmieniłbym zdanie (chociaż trochę ) )
Trenije bjj,boks,zapasy i i może patrzę na to troszkę pesymistycznie jeżeli chodzi o walkę, ale niechcialbym się gdzieś zacigać i zmieniac zdania
(nawet troszke) o skutecznosci kung-fu w walce bo ja dobrze zanm :>
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nigdzie nie napisałem, że chcę się w capo nauczyć walczyć, nie wiem skąd to wzięliscie, czytajcie uważnie. Interesował mnie aspekt waleczny tej sztuki, jaką niewątpliwie jest. Ale to tę już wyczytałem i dostałem dwie może trzy odpowiedzi konkretne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdr...
Napisano Ponad rok temu
A najlpij jesli jestes z Wawy wapdnij na gwardie do Okinski Vale Tudo
mas ztam bjj, boks i zapsy. J dopiero znalazlem tam to czgo szuaklem cale zycie. Ciwczylem wczesniej inerzeczy. Ale tam znalem sam esencje wystzko jest po dwalke i wsyztko jest spojna caloscia nawet boks i zapsy sa pod katem wlaki trenowane nie pod katem sportu.
Znalem spojna calosc zawsz emnei denrwoal ze jak bylem w blikim dystnsie to niedzial co dalej teraz wiem rzucam na zimie i dziki bjj na zmi kontynuje walke. Zaznaczm ze lubie stojke tak jak parter dalmnei liczy sie calosc i nei ma rzednej otockzi zbierjacej Ci czas na formy i ine bzdet jesli szuksz walsnie czgos takeigi i liczy sie dla cibie skutecznosc i walk w kazdym dystansie oraz w stojce i na zimi zapraszam do nas.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
berimbau
- Ponad rok temu
-
a co jak nas ktos zlapie za noge???
- Ponad rok temu
-
Impreza- Festa Brasil - piątek 12 lipca -PARAGRAF 51
- Ponad rok temu
-
Gdzie można spotkać capoeirisztów w Trójmieście w wakacje?
- Ponad rok temu
-
legenda
- Ponad rok temu
-
Capoeira i cos jeszcze
- Ponad rok temu
-
mało czasu na trening
- Ponad rok temu
-
Najladniejsza stronka o Capo