sliskie podłoże
Napisano Ponad rok temu
Miałem kiedyś taką sytuację:
była zima, pod sklepem nocnym przyczepiło się do mnie 2 facetów po 20 lat i kazało "wyskakiwać z pieniędzy". Byli podpici i agresywni, wiedziałem że muszę zacząć. Uderzyłem jednego prostym w twarz drugiego chciałem wlanąć "na odlew" ale skończyło się tym że się odsunął, a ja się pośliznąłem i wylądowałem na klęczkach. Nie musiałem długo czekać, zaraz dostałem cios kolanem. Na szczeście dostałem w czoło, bo niebyłbym już taki ładny Pomógł mi ochroniarz ze sklepu ( zdziwiłem sie bo zazwyczaj unika wszelkich zagrożeń) .
Macie jakieś rady? A może zimą trzeb ubierać raki i zabierać ze sobą czekan?
Napisano Ponad rok temu
jesli np na terenie sklepu ktos cie zaczepia a ochroniarz nie zareguje i ten osobnik cie okradnie :twisted: to czy mozna takiego ochroniarza zaskarzyc?
A co do zimy, to ja sie nie znam ale uwazalbym z kopaniem, latwo mozna sie przewrocic :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niezly jest wjazd w nogi i dosiad , broniacy sie ma powazne trudnosci zeby tego uniknac.
Panowie w zimie na lodowisku , popraktykowac troche
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KPanowie, o czym mu tu piep.... Jest lato. Ja zastanawiam sie raczej jak walczyc, w krotkich gaciach i sandalach?
naucz sie kopac podeszwa i nie prubuj mae geri bo sobie palce polamiesz :twisted:
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Jako, ze kupe lat trenowalem kyokushin, nie jest mi obce kopanie mae geri. Moge powiedziec, ze nawet sie specjalizowalem, a konztuzje palcow mialem bardzo rzadko.
K_P
Kubus ja ci wierze ale mowimy o tym ze masz sandaly zalusz je sobie o zacznij kopac w worek i zobaczysz ze Ci sie palce nizbyt dobrze odchylaja (tzn jest dziura miedzy nimi i podeszwa) i zapewniam ze jak kopniesz tak i cos sie zaplacze w ubranko to bedziesz mial duze problemy...
dlatego na ulicy w sandalkach najlepiej kopac podeszwa
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kurwa!!!
- Ponad rok temu
-
co myslicie?
- Ponad rok temu
-