Best fight.....?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Końcowa walka na noże w High Art, inaczej Exposure, cholera, ciągle szukam tego filmu...
a kto gral w tym filmie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pod tym tytulem ten filem mozna znalesc u mnie , High Art to jakis lzawy melodramat ( myslac ze to to zamowowilo to kilka lat temu przez net
Napisano Ponad rok temu
BTW, na jakiejś stronie wyczytałem, że Exposure ma de facto kilka tytułów, więc tak walnąłem .
Napisano Ponad rok temu
Co do filmu to nie mam , ale zamowilem DVD , jak dostane zrobie rip , w znajde jakies FTP i dam namiary ( oczywiscie wez poprawke czsowa na moje wrodzone lenistwo)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie ma sprawy , "oni" maja jeszcze jeden zwyczaj , kopiowania wszystkiego , z czego raczej powinienes byc zadowolony
a jestem a najbardziej jestem zadowolony z cen tzn 5 zloty polskich (w przeliczeniu) za DVD
Napisano Ponad rok temu
"Bruce Lee vs Chuck Norris" - czad, ale fajniejszy jest kawalek z "Wejscia smoka" jak Bruce walczyl w eleminacjach z tym facetem z broda, mozna ogladac i ogladac ...
Kiedys strasznie mi sie podobal Segal, szczegolnie walka z Danem Inosanto na palki, i w Liberatorze jak sie trzaskali na noze. W sumie kit(zreszta czego spodziwac sie po filmach ), ale tak fajnie nakrecone, ze szkoda ze sie tak nie da w real'u . W jego filmach zawsze imponowala mi "ta" dynamika, dzieki ktorej zreszta zyskal taka slawe. Niestety im nowszy film z tymze autorem tym gorszy szkoda .
P.S. Ja tez bardzo bym sie chcial zalapac na ten film .
Napisano Ponad rok temu
Seagal jest ok jak lamie lapy, uderzenia i niedaj Boze kopy mu wyraznie nie leza..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie, wogóle Snipes jest niezły. A zobacz sobie finałową walkę w Blade II. Rewelacja.Jeszcze niezłe było Pan W.Snipes vs. taka "czarna panienka" w BLADE I
Napisano Ponad rok temu
Był tam taki chińczyk który co walkę walczył innym stylem.
Mi sie najbardziej podobał jego styl węża, zajebiście sie poruszał, niesamowity widok.
Napisano Ponad rok temu
1) J.Chan traci pamięć i na koniec walczy na dachu wieżowca najpierw z takim małym Japończykim(akcja z krawatem ), a potem z takim wyrośniętym taekwondokom - polecam!
2) J.Chan(ciągle chodził ubrany na biało)walczy z takim niskim kolesiem (który za to cały czas chodzi ubrany na czarno) - znakomity pokaz techniczny obu, szczegulnie podczas drugiego starcia.
Jeżeli ktoś zna tytuły tych filmów to bym gorąco prosił o podanie.
Dzięki.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ulubiony aktor(ka)
- Ponad rok temu
-
Epoka Lodowcowa
- Ponad rok temu
-
kiss of the dragon
- Ponad rok temu
-
mamy coś w tv?
- Ponad rok temu
-
Tylko Instynkt - mało walk ale za to jakie !!!
- Ponad rok temu
-
Wielka Ksiega Weza i Zurawia
- Ponad rok temu
-
Nowy Budokan
- Ponad rok temu
-
Co lubi Samuel L. Jackson?
- Ponad rok temu
-
Szukam filmu