Ale tu nie chodzi o doping
Sorry, burak ze mnie, nie zobaczylem slowka 'nie' )
pozdro
E2rd
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sorry, burak ze mnie, nie zobaczylem slowka 'nie' )
pozdro
E2rd
Napisano Ponad rok temu
Mozesz napisac, z ktorymi?ze kloci sie to z zasadami SW.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie krzycz, nie krzycz
chodzi mi o to ze jezeli pracowales ciezko przynjamniej ten minimalny 6ciomiesieczny okres czasu na nowy stopien to prawdopodobnie zdasz, a jezeli nie to zadna kreatyna, kofeina, tauryna, guaranina czy cokolwiek innego ci nie pomoze,
tak wiec to nie jest zadna etyczna sprawa- moim zdaniem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Egazaminy, ech egzaminy. Tak naprawdę nie ma znaczenia czy ktoś się futruję codziennie, czy tylko na egazamin, albo i wtedy nie. Do egazminu są dopuszczane osoby, które się bardzo dobrze zna z maty i tak naprawdę wiadomo, czy i ile ta osoba potrafi. Nie wyobrażam sobie sytuacji trenującego ze mną człowieka od powiedzmy np. 3 lat, który nie potrafi tego co mnie się "wydaje", że potrafi ot taka kwadratura koła.
A jak ktoś lubi poużywać dozwolone czy też nie środki to jest jego sprawa - byle się z tym nie afiszował i nie nagabywał. Ja jestem za zniesienim kontroli dopingowej w sporcie zawodowym.
Napisano Ponad rok temu
Czy tak ciezko zrozumiec tak prosty post , Lord sie nie pyta o twoja diete , ale o chemie ktora przed lub w trakcie , nas wzmocni czy pobudzi .
Co ma efeda( ma huang jak pisza sprytniejsi ) , kreatyna czy koffeina , do twoich mineralow i witaminek , a jedz na zdrowie.
Czy jezeli ktos , podciagnie sie sie przed 5 dni przed egzaminem jakas Cell Techem czy Therma Pro i kiedy po kilku godzinach technik , bedzie sie smial z kumpla ktory poci sie obok , to bedzie OK , no chyba ze kreatyna z efedryna to codzienny dodatek do twojego sniadanka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj, pomoże. Kiedyś dla próby łyknałem pół buteleczki tussipectu, który ma w swoim składzie efedrynę. Chłopie, jaki ja czas bodczas biegu wykręciłem!!! I zero zadyszki. Ale efekty uboczne... nigdy więcej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu