Tylko Instynkt - mało walk ale za to jakie !!!
Napisano Ponad rok temu
Swietnie pokazane walki 1na1 i 1na4 (wbrew pozorom to wygląda naprawde realnie i soczyście ) Moim zdaniem conajmniej równie dobry jak Podziemny Krąg .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Film TYLKO INSTYNKT - nairelniejsze walki uliczno-barowe Efektowne i efektywne . W sumie można powiedzieć że jest to film o tym co by było gdyby Taison był Maorysem, miał rodzin i mieszkał gdzieś na przedmieściach Mimo iż w sumie to dramat obyczajowy mocno polecam . (dałbym oskara za charakteryzacje )
Swietnie pokazane walki 1na1 i 1na4 (wbrew pozorom to wygląda naprawde realnie i soczyście ) Moim zdaniem conajmniej równie dobry jak Podziemny Krąg .
/me wczoraj widział film "Romper Stomper". Mocny film! Głównymi bohaterami jest grupka skinów w Melbourne lejąca "obywateli pochodzenia azjatyckiego".
Jeśli ktoś lubi film o walkach ulicznych, to tam są co chwila takie akcje.
Poza tym leciały takie teksty że wymiękałem.
Na przykład do bogatego palanta przychodzą skini i taki tekst:
"Przybyliśmy wszystko rozwalić i zrujnować Ci życie. Bóg nas zesłał"
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Film TYLKO INSTYNKT - nairelniejsze walki uliczno-barowe Efektowne i efektywne . W sumie można powiedzieć że jest to film o tym co by było gdyby Taison był Maorysem, miał rodzin i mieszkał gdzieś na przedmieściach Mimo iż w sumie to dramat obyczajowy mocno polecam . (dałbym oskara za charakteryzacje )
/me wczoraj widział film "Romper Stomper". Mocny film! Głównymi bohaterami jest grupka skinów w Melbourne lejąca "obywateli pochodzenia azjatyckiego".
Jeśli ktoś lubi film o walkach ulicznych, to tam są co chwila takie akcje.
Poza tym leciały takie teksty że wymiękałem.
Na przykład do bogatego palanta przychodzą skini i taki tekst:
"Przybyliśmy wszystko rozwalić i zrujnować Ci życie. Bóg nas zesłał"
Silvio
Sivio rozwaliles mnie..., czy Ty aby nie jestes maoista?! "bogatego palanta", co to niby ma byc? ja widzialem ten film, to nie film o walkach tylko pokazyja debili i koncowka udowadnia bezsens tego co robia....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wielka Ksiega Weza i Zurawia
- Ponad rok temu
-
Nowy Budokan
- Ponad rok temu
-