wyzwanie mirka?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na pytanie prowadzacego o dalsze plany Mirek powiedzial, ze chce walczyc z Saleta zeby pokazac ze BJJ to najskuteczniejszy styl.
Wczesniej (ale tego nie widzialem) odbyla sie walka z polskim sumoka (Luto chyba) i Mirek wygral. To tyle
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
pa
Napisano Ponad rok temu
ja Salete mam za takiego ryzykanta. NIe wiem jak to sie ma do rzeczywistosci , ale moze rzeczywiscie odwazy sie i dostanie w dupe ;-]]]]]]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podczas ostatiej dyskusji o Rowerze Błażeja...
Napisano Ponad rok temu
czyli majacy internet moga sie tego dowiedziec 8)
a reszta niech zalozy sobie internet
pozdrawiam
Martius
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak to co? Reklamował klub sumo, który tworzy w Warszawie - przecież mówił.MO propagował BJJ a Sumita co? Przecież też musiał mieć w tym jakiś cel.
Napisano Ponad rok temu
Jak to co? Reklamował klub sumo, który tworzy w Warszawie - przecież mówił.MO propagował BJJ a Sumita co? Przecież też musiał mieć w tym jakiś cel.
Chwileczkę, chwileczkę. Podobno chłopaki się znają , więc znają też swoje możliwości. Sumo Tori pewnie wiedział, że przegra (i przegrał) - więc jaka to reklama dla Sumo?????????
Napisano Ponad rok temu
Nie chodzi o reklamę dla samego sumo, ale darmowy czas antenowy w programie o dużej oglądalności wśród młodzieży (tzw. grupie docelowej). To się liczy.Chwileczkę, chwileczkę. Podobno chłopaki się znają , więc znają też swoje możliwości. Sumo Tori pewnie wiedział, że przegra (i przegrał) - więc jaka to reklama dla Sumo?????????
Napisano Ponad rok temu
Wydaje mi się że to była walka "pokazowa"Zastanawiam sie czemu nikt wczesniej nie powiedzial ze Luto i Mirek dobrze sie znaja nawet nieraz razem trenuja ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przeciez Saleta nie ma zadnyh szans w parterze, no chyba zeby wzial kilka lekcji od Mirka
W stojce to moze jeszcze jakis knockout ale parter??????
Jak sie Przemak zgodzi to bedzie oslem bo dostamie w dupa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie chodzi o reklamę dla samego sumo, ale darmowy czas antenowy w programie o dużej oglądalności wśród młodzieży (tzw. grupie docelowej). To się liczy.
Chwileczkę, chwileczkę. Podobno chłopaki się znają , więc znają też swoje możliwości. Sumo Tori pewnie wiedział, że przegra (i przegrał) - więc jaka to reklama dla Sumo?????????
Tu się liczy pierwsze wrażenie. Jeżeli kiepskie to już tak do końca. Jedną rzeczą psujesz opinię, a wieloma nadrabiasz. Jeżli coś reklamować to od początku należy robić dobre wrażenie, a nie zaczynać od złego. Takie jest moje zdanie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rigan Machado
- Ponad rok temu
-
Sumo vs Bjj
Guest_budo_kiełbasa_* - Ponad rok temu
-
Rigan Machado vs Rickson Gracie ...
- Ponad rok temu