Pokaz noży Benchmade
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem od dzisiaj szczesliwym posiadaczem EC. Kupiony w knifecenter.com, doszedl do mnie w niecaly tydzien(!).
Jest super.
Napisano Ponad rok temu
spuud
pozdrawia
Napisano Ponad rok temu
Tak sie wlasnie lamie nad wyjazdem. No i nareszcie jest zakladka M.O.D'a na "gunsach"
Napisano Ponad rok temu
Jednak uwaz nawet w takim kraju dobrobytu jak KAnada , noze gina podczas show ( Lightfootowi zniknol Predator ostanio , jak nikt nie wie)
Napisano Ponad rok temu
Ja mam pytanko. Ta impra to sie przeciagnie do poznych godzin nocnych (lub wczesnych rannych) wiec czy tam mozna gdzies przenocowac???
Zaczynamy około 10.00 i na dzień dobry idą w ruch giwery (bo impreza głównie strzelecka). Później, około 14-15 planowana była część grillowo - integracyjna połączona właśnie z prezentacją zabawek Benchmade'a. Co z tego wyjdzie (pogoda ) to czas pokaże...
Napisano Ponad rok temu
NIe odzywa sie we mnie lokalny patriotyzm tylko pewna trudność związana z dojazdem - z Gliwic do Wawy jest kawałeczek a ja mam w poniedziałek egzamin...
Mam nadzieję że impra ci Piter wypali i w przyszłości jeszcze lepsze zorganizujecie :wink:
POwodzenia i mało lepkich rąk wśród zwiedzających życzy
El Primo
Napisano Ponad rok temu
Wszystko fajnie tylko czemu Wawa?
Hej,
Czemu W-wa? Ano dla tego, że te noże to tylko impreza "towarzysząca"... 90% czasu to będzie strzelanie, strzelanie, strzelanie. Ale skoro będą już ludzie i skoro będę w Warszawie, to pomyślałem, że zabiorę tochę stali itp. Z resztą jak popatrzę za okno (a dystans strzelań Field Target czyli 50m to strzelnica odkryta)... to po prostu nawet mi się odechciewa myśleć o tym. Ale jak ktoś jest zainteresowany, to zapraszam serdecznie!
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
El Primo
Napisano Ponad rok temu
Część pierwsza (Strzelanie) przebiegła wzorowo - nie ma rannych
Co do nożyków itp. zainteresowanie na maxa! To wspaniała sprawa móc pokazać innym jak działa dobry nóż. Większość po prostu nie spodziewała się, że folder może być tak zrobiony. Otwieranie - masełko, blokada - imadło. Zero ruchu ostrza i obowiązkowo golenie rąk Pełna kultura, nic nie "zaginęło", nikt się nie pokaleczył. Kilka Benchmade'ów znalazło swoją nową kieszeń No i popatrzeć też było na co... od Nimravusów i ColdSteel'a SRK ze stałą klingą, przez neck'i (Tether, LaGriffe) dalej przez klasykę czyli AFCK w kilku wersjach i wielkościach, Ascent'y, Aresa, 350 Pardue, do automatów w stylu AFO i UDT. Zaplątał się jeszcze jakiś Emersonek, Sebenza, Lightfoot czy Leatherman'y oraz parę gadżetów w stylu SureFire, latarki LED czy ostrzałki...
Imprezę zaliczam do udanych. Myślę, że sporo ludzi zaraziło się wczoraj nożykami... a każdy, kto miał już dobre ostrze w łapie wie, że TO TRZEBA POCZUĆ...
Aha, pokaz Benchmade'ów możliwy był dzięki łódzkiej firmie ALERT, z którą współpracuję od kilku lat, a która właśnie została... generalnym dealerem Benchmade'a w Polsce.
Napisano Ponad rok temu
spuud
pozdrawia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
maszynka do ostrzenia.
- Ponad rok temu
-
Obrona przed nozem - dystans czy zwarcie ?
- Ponad rok temu
-
liner lock (-) ?
- Ponad rok temu
-
Tanto czy clip point.
- Ponad rok temu
-
Charakterystyka noża do walki.
- Ponad rok temu
-
navaja gdzie dostac