JASTRZEBIA GORA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to się zastanowie , mielibyście kogoś do bicia
bo ja jeszcze nie wtajemniczony w tajniki :2gunfire:
Napisano Ponad rok temu
Dzien skladal się z tzw rozruchu [czyli porannego zapieprzania] 2-3 treningow z czego co najmniej jeden odbywal się na malej wykafelkowanej salce gdzie naprawde można popracowac nad rownowaga + treningi na zewnatrz, czyli na lace-boisku, w miedzyczasie oczywiście wszycy musza robic pompki z byle powodu itd. itp., zdazaja się tez „bonusowe” treningi jak na przykład nocne biegi czy trening na plazy [na plaze zchodzi się po takich wypasionych schodach i oczywiście taekwon-do’cy zanim zjawia się na plazy wchodza i zchodza po nich wiele razy ]
Na obozie w tym roku ma być mistrz Ri Myong Chol wiec nie jestem w stanie przewidziec co się tam będzie dzialo- wiem tylko ze kozystajac z jego obecnosci będą przeprowadzone egzaminy.
Odpowiadajac na pytanie vasyla- nie wiem czy wiecej będziemy na sali czy na zewnatrz- ostatnio było tak 50:50 w ogole slowo „sala” to w tym przypadku male nieporozumienie- to jest taka mala swietlica- jak już napisalem wylozona kafelkami i po jakims czasie jak już się wszyscy spoca zaczyna się prawdziwy hard-core, klub jest w posiadaniu mat wiec może w tym roku nie będzie tej atrakcji
Ostatnio nie było tez basenu- a w planie na ten rok widze ze już jest tak wiec może i sala będzie inna.
Jak ktos chce sobie poczytac dokladniej to walcie na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [skromnie napomkne ze to twimyo yop po lewej i fragment ukladu po prawej na zdjeciach wykonuje ... JA ]
Taekwon!
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Potem za to mniej treningów , a więcej relaksu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak dla mnie to ja moge trenowac jesc i spac.
byle nie lezec na reczniku w najwiekszy ukrop i bezproduktywnie sie smazyc bleeeeeeee
Napisano Ponad rok temu
najlepiej bedzie jak zadzwonisz do mojego trenera [nr tel jest na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
niestety ja narazie chodze na kurs przygotowawczy na AWFiS i albo wracam za pozno zeby isc na trening albo jestem taki zmordowany ze moge tylko cos zjesc i isc spac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[tak na marginesie- dzisaj pomiedzy koszyklowka i gimnastyka mam ustana mature z angielskiego]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jade jade jade jade! : )
iiiiiichaaaaaaa
pewnie niezle mi sie dostanie bo dzwonilem dodtrenera akurat jak trening prowadzil
ooooooooooooo tak, ale bedzie ostro, juz sie nie moge doczekac : )
no i jak chlopaki [vasyl, death...] jedziecie?
Napisano Ponad rok temu
wyjeżdzam akurat za granice , i się nie wyrobie , następnym razem pojde .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Najgłupsza rzecz jaka zrobiliscie na treningu
- Ponad rok temu
-
Wasz najciezszy trening
- Ponad rok temu
-
K.O
- Ponad rok temu
-
Zadziwiające techniki
- Ponad rok temu
-
Jakie macie doswiadczenie?
- Ponad rok temu
-
Umiejetnosci tradycyjnych koreancow a treningi w Polsze.
- Ponad rok temu
-
coś się w lublinie kręci
- Ponad rok temu
-
Co sadzicie o GieTeeFie :)
- Ponad rok temu
-
uwaaaaga!
- Ponad rok temu
-
zawody