Erystyka do poczytania leży tutaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]PATrz - EKRYSTYKA - sztuka prowadzenia Sporu .
wojny czy treningi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Troche tak, troche nie ...
Ludzi cwiczący MA maja cos z "wojownikow" inaczej nie brali by sie za sztuki walk. WIadomo ze kazdy chcialby zeby to co cwiczy bylo najlepsze.
Oczywiscie wszystko na poziomie ... fotki z pedałami odpadają
No właśnie - NAJLEPSZE. Ale co to znaczy? Że niby najbardziej popularne, czy najskuteczniejsze w walce realnej? I tak wiadomo, że najskuteczniejsza w wlace jest dubeltówa
Ja tam już kiedyś pisałem, że ćwiczę, bo lubię. Zawsze się szczyciłem, że ludzie trenujący MA szanują się i potrafią docenić np. lepszego przeciwka, czego nie uświadczysz np. w piłce nożnej. Myślę, że dalej tak jest. Zauważcie, że na praktycznie na każdych turniejach, czy pokazach, kiedy ktoś demonstruje mistrzostwo, to i tak wszycu mu klaskają (jeszcze!). Znaczy, zdecydowana większość ćwiczących MA rozumie o co w tym chodzi tak naprawdę. Nie przejmowałbym się więc jakimiś dyskryminującymi komentarzami na forum, tylko spokojnie wycinałbym ewidentne chamstwo, jak to zrobił Fiodor.
Albo inaczej - ten, komu chce się na takie tematy tu wykłócać, to chyba ma już niewiele czasu na trening..
Napisano Ponad rok temu
Co waszym zdaniem powinno się robić?
Ćwiczyć czy prowadzić wojny na internecie?
A może jedno i drugie?
Moim zdaniem jesli ktos ma czas na wojny w Inter, to nie ma na trening.
Niektorzy lubia podyskutowac, ale niejednokrotnie szkoda na to czasu.
Silvio
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rozciąganie na maxa - komu to potrzebne?
- Ponad rok temu
-
uderzenia piescia
- Ponad rok temu
-
Jak się kopie w różnych MA?
- Ponad rok temu
-
Czy stopien w jakiejs sztuce walki o czyms swiadczy ?
- Ponad rok temu
-
Projekt: weblinks ma
- Ponad rok temu
-
Na bosaka na macie czy w butach ?
- Ponad rok temu
-
Samoobrona mezczyzn
- Ponad rok temu
-
Czy sztuki walki powinny wychowywać?