samuraj vs budokan
Napisano Ponad rok temu
Ale przejdę się któregoś dnia do Empiku..
PERUN
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
miesięcznie ok. 60 złotych...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam i zaopraszam do lektury każdego z tych pism.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co się zaś samuraja tyczy, to bieda. Jest to pismo propagujące pewne kółko wzajemnej adoracji. W każdym numerze ci sami mistrzowie , artykuły o tych samych sztukach walki. Co ciekawe nigdy w samuraju nie czytałem o BJJ.
Samuraj nie wart jest zgniłej śliwki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ostatni numer Samuraja nawet, nawet. Swoją drogą, to czemu zniknął R.Jóźwiak? ( oczywiście z łamów Samuraja ).
Jestem cały czas, tylko prosiłem ostatnio kolegów o napisanie sprawozdań z naszych imprez.
Przygotowuję cykl artykułow o technikach zapaśniczych, powinny zaciekawić czytelników.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
O proszę, a ja myślałem że samuraj jest be 8)byl artykul w samuraju z 3 miesiace temu o BJJ - autorstwa Mirka Okninskiego i jeszcze jednej osoby z jego sekcji.
Napisano Ponad rok temu
po pierwsze mam go zadarmo
po drugie autor jest moim trenerem
Napisano Ponad rok temu
pan Śliwka jest twoim trenerem?mnie wypada czytac tylko samuraja:
po pierwsze mam go zadarmo
po drugie autor jest moim trenerem
Napisano Ponad rok temu
Nie czytałem budokana bo w Szczecinie ciężko go dostać.
Co się zaś samuraja tyczy, to bieda. Jest to pismo propagujące pewne kółko wzajemnej adoracji. W każdym numerze ci sami mistrzowie , artykuły o tych samych sztukach walki. Co ciekawe nigdy w samuraju nie czytałem o BJJ.
i tu masz w pełni rację, kiedyś miałem doczynienia z owym kółkiem wzajemnej adoracji- o bjj nie przeczytasz bo pan red nacz ich nie lubi
Budokan jest w Empiku w pedecie na Br. Portowej lub tam gdzie dawnej była księgarnia Zamkowa, koło redakcji Głósu Szczecińskiego. Pozdro
napisz do mnie priva gdzie ćwiczysz bo może się znamy :?
Napisano Ponad rok temu
Nie czytałem budokana bo w Szczecinie ciężko go dostać.
i tu masz w pełni rację, kiedyś miałem doczynienia z owym kółkiem wzajemnej adoracji- o bjj nie przeczytasz bo pan red nacz ich nie lubi
Budokan jest w Empiku w pedecie na Br. Portowej lub tam gdzie dawnej była księgarnia Zamkowa, koło redakcji Głósu Szczecińskiego. Pozdro
napisz do mnie priva gdzie ćwiczysz bo może się znamy :?
Listopadowy numer Samuraja ma nowo otwarty dział "Vale Tudo". Techniki nadesłał zdajsię pan Okiński? Ale mogę się mylić. Więc poczytasz o BJJ. Wcześniej był artykół Okińskiego i sławna "bitka" z Matuszczakiem. A że naczelny nie przepada za BJJ, to jego sprawa. Artykuły nadesłane przeważnie drukuje, jeżeli ich wartość merytoryczna jest sensowna.
Napisano Ponad rok temu
dzięki za sprostowanie co do Samuraja. Pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Atak klonow
- Ponad rok temu
-
Romeo Must Die
- Ponad rok temu
-
Bruce lee walczy...
- Ponad rok temu
-
Gwiezne wojny epizod 2
- Ponad rok temu
-
Budokan w sieci
- Ponad rok temu
-
Kiedy wyjdzie nowy numer Budokanu?????????
- Ponad rok temu
-
Nowe filmy Wo - Ping'a
- Ponad rok temu
-
Best film categegory Real Fight by Budo Forum
- Ponad rok temu
-
Jaki to tytuł-film o nożownikach-POMÓŻCIE!!!
- Ponad rok temu
-
Poszukuję filmu - Breathing Fire
- Ponad rok temu