Sekcja BJJ we Wroclawiu
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Ja mogę napisać parę słów, poniaważ mam przyjemność uczestniczyć w tych zajęciach (nietety, jako jedyna dziewczyna).Bardzo bym prosil aby wypowiedzialy sie osoby ktore trenuja lub trenowaly w Wroclawskiej sekcji. Napiszcie o tym czy warto, jacy trenerzy, czy dobrze ucza, ile osob i ile miejsca na sali. Z gory dziex
pozdro
Pytanie, czy warto, jest trochę nie na miejscu :wink: Oczywiście, że warto! Instruktor to Krzysztof Gołaszewski z grupy Roya Harrisa. Jest fajnym chłopakiem, dobrym fighterem i dobrym instruktorem.
Ilość ćwiczących zależy od dnia, zwykle jest około 8 osób.
Sala jest mała, ale na tyle osób zupełnie wystarczy.
Terminy:
wtorek i czwartek od 19.30 do 21.30 oraz sobota i niedziela od 13.00 do 15.00.
Gorąco polecam, jest naprawdę OK! Przede wszystkim wiele można się nauczyć
Napisano Ponad rok temu
co to zanczy "z grupy Roya Harrisa"??????
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
a jest, myślałem, ze nie ma.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Heja Piotimangha, a gdzie ta mała salka się znajduje. Czy w sobotę 1 czerwca macie trening?
Zapraszamy do nas Nie wiem, czy akurat w sobotę 1 czerwca będzie trening, na 90% tak, ale mogę się jeszcze dowiedzieć i jak mam dać Ci znać?
Na pewno będzie w tą sobotę. Przyjeżdzaj!
Napisano Ponad rok temu
Bywasz jeszcze na kanale? ja już tam sto lat nie bylem. Jak humor i samopoczucie?
Napisano Ponad rok temu
Niestety to nie takie proste, zmienilem prace i mam dyzury ta sobota pracujaca niedziela wolna ale tez czlowiek chce wypoczac. Jesli nie 1 to moze 2 czerwca???????? Mialem jechać do jaworzna na seminarium ale nie dam rady a mam trzy dni wolnego i z chęcią przyjadę.
Bywasz jeszcze na kanale? ja już tam sto lat nie bylem. Jak humor i samopoczucie?
Zapraszamy, przyjeżdzaj. Jest naprawdę fajnie.
A na kanale bywam - rzadko. Ale wpadnij: /msg mangha czesc!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
beda sie odbwyac do 23 czerwca, z tego co sie orientuje w pierwszej polowie lipca niestety nie bedzie krzysiek i wojtek jada na 2 turnusy na oboz szkoleniowy ... mozliwe, ze na czas wakacji treningi zostana przeniesione gdzies do sal polibudy
Napisano Ponad rok temu
Czy wiadomo coś konkretnego na temat tych treningów wakacyjnych (gdzie, kiedy i za ile :wink: ) i czy jest jakaś grupa początkująca ?
( byłoby zainteresowanych kilku parterowych leszczy-karateków ).
Z góry dzięki za info.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wszyscy sa poczatkujacy nie ma podzialu, w lipcu treningi raczej beda na ul. chelmonskiego w sali politechniki
Troche niescisle, Grzesiek, wiec pozwole sobie poprawic
Instruktorzy w lipcu jada na 2 turmusy obozu, wiec mozliwe, ze zajecia dopiero pod koniec lipca, na razie jeszcze sala Politechniki nie jest ugadana.
Wojtek
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaka technika najlepsza do obrony przed ciosem piescia?
- Ponad rok temu
-
Nowe filmy na OnTheMat
- Ponad rok temu
-
NASZYWKI
Guest_budo_kiełbasa_* - Ponad rok temu
-
Najlepsza szkola BJJ w Polsce?
- Ponad rok temu
-
BJJ-POMOCY!!!