michalczewski górą!
Napisano Ponad rok temu
Szybko i pięknie...
Darek Michalczewski górą!
Napisano Ponad rok temu
ale i tak go fajnie znokautował
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moze nie byl rewelayjny ale nigdy nie byl na deskach i przeczymal 12 rund Royem Johnsem Junioremprzeciwnik niewymagający - tak na moje oko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moze nie byl rewelayjny ale nigdy nie byl na deskach i przeczymal 12 rund Royem Johnsem Juniorem
Z Royem Jonsem to pewno DeGrandis chciałby tyle wytrzymać
Pewno miałes na myśli Charles'a Brewer'a - była to jego jedyna walka o pas w federacji IBF w kategorii superśredniej i DG przegrał ją na punkty po 12 rundach. Poza tym DeGrandis przed walka zajmował dalekie miejsce w rankingu chyba gdzieś w 4 dziesiatce......
Moim zdaniem przeciwnik dobrany tak żeby Michalczewski nie podzielił losu np Klitschki i nie przegrał na własnym podwórku. Tak czy inaczej wielki plus za polski hymn i za polskie barwy.
Pozdrawiam
Adam
Napisano Ponad rok temu
no chyba ze teraz to jest norma ze gra sie hymn sedziemu? jezeli tak to nie bylo tematu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zeznaje sie na gazete .Ale gazeta to 90% bzdur wiec sam nie wiem .Moze nie byl rewelayjny ale nigdy nie byl na deskach i przeczymal 12 rund Royem Johnsem Juniorem
Z Royem Jonsem to pewno DeGrandis chciałby tyle wytrzymać
Pewno miałes na myśli Charles'a Brewer'a - była to jego jedyna walka o pas w federacji IBF w kategorii superśredniej i DG przegrał ją na punkty po 12 rundach. Poza tym DeGrandis przed walka zajmował dalekie miejsce w rankingu chyba gdzieś w 4 dziesiatce......
Moim zdaniem przeciwnik dobrany tak żeby Michalczewski nie podzielił losu np Klitschki i nie przegrał na własnym podwórku. Tak czy inaczej wielki plus za polski hymn i za polskie barwy.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam
Adam
Napisano Ponad rok temu
Bo ostanio to lubi.
Napisano Ponad rok temu
Szkoda że Darek się z nim nie pobawił, btw w międzyczasie był konkurs, trzeba było podać ile walk zawodowych stoczył Michalczewski, kurcze dzwoniłem z godzinę i nie mogłem się dodzwonićChyba ze Roy by sie z nim troche pobawil.
Bo ostanio to lubi.
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej ocenili to w studiu po walce. Sorki, że nie będę podawał nazwisk, ale ich po prostu nie znam. Było dwóch kolesi, jeden grubszy pan, a drugi jakiś były bokser (Krzysztof, nazwiska nie pamiętam), który zakończył karierę bodajże 10 lat temu (nie wiem w jakiej kategorii walczył, ale na pewno lżejszej niż Darek). I ten grubszy gość mówił, że jest zawiedziony tym, że takiego słabego przeciwnika miał Tygrys. Po czym zakończył słowami: "Nawet Krzysia bym wystawił i by z nim wygrał".
PS. Jakoś Michalczewski Z Royem Jonesem Juniorem się nie mogą spotkać. I nie mówcie, że Roy unika Tygrysa, bo to już słyszałem. Uważam, że obaj równie bardzo się boją tej walki, bo mają za dużo do stracenia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
WIELKI DZIEN
- Ponad rok temu
-
bóle przedramion
- Ponad rok temu
-
Bandarze
- Ponad rok temu