SEKS przed zawodami.
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
kiedyś miałem spotkanie kilkugodzinne z moją przyjaciółką oczywiście do południa. Wieczorkiem pojechałem na trening i podczas walki oberwałem w serducho i upadłem...
doszedłem do siebnie, ale nie byłem w satnie jechać samochodem
także nie polecam...
Napisano Ponad rok temu
staraj sobie wmowic ze jest tak jak u zwierzat
silniejszy samiec wygra samice
no jak to nie jest extra motywacja to nie wiem co jest
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Powyższe poglądy oczywiście mogą się podobać lub nie (albo wręcz zostać uznane za przykład ciemnoty starożytnych chińczyków), nie można ich jednak pominąć w tej dyskusji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla kobiet natomiast przyjęcie nasienia (a więc także energii chi) będzie dodatkowym "doładowaniem".
Powyższe poglądy oczywiście mogą się podobać lub nie (albo wręcz zostać uznane za przykład ciemnoty starożytnych chińczyków), nie można ich jednak pominąć w tej dyskusji
To moze w czynie spolecznym, jak by zawodniczki na forum chcialy to je doladujemy
Napisano Ponad rok temu
czy ma taki sam wpływ jak seks ?
Napisano Ponad rok temu
a co z masturbacją ?
Ha, dużo gorszy! Bo oprócz energii chi, endorfin i innych zmian wewnątrzorganizmowych może dojść do uszkodzenia nadgarstka, nadwyrężenia przedramienia, zwichnięcia łokcia i odcisków na dłoni co uniemożliwi prawidłowy uchwyt w grapplingu na przykład :-)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze gorszy... Zgodnie z poglądami taoistów nie tylko traci się wówczas energię chi (na skutek wytrysku), ale co gorsza nie pobiera od kobiety energii o charakterystyce yin.a co z masturbacją ?
Nagato napisał:
Ha, dużo gorszy! Bo oprócz energii chi, endorfin i innych zmian wewnątrzorganizmowych może dojść do uszkodzenia nadgarstka, nadwyrężenia przedramienia, zwichnięcia łokcia i odcisków na dłoni co uniemożliwi prawidłowy uchwyt w grapplingu na przykład
No proszę! Jest nawet gorzej
Napisano Ponad rok temu
Zgodnie z poglądami chińskich taoistów wystrysk nasienia powoduje utratę energii chi (qi) skutkując (m. inn.) uczuciem zmęczenia, słabości nóg, ogólnym wyczerpaniem. Po kilku dniach następuje odbudowa rozproszonej energii chi (poza bezpowrotnie utraconą tzw. chi prenatalną). Dlatego, wedle poglądów tychże zwolenników taoizmu, wytrysk nasienia przed zawodami (w okresie krótszym niż kilka dni) będzie miał niekorzystny wpływ na sukces danego zawodnika. Dla kobiet natomiast przyjęcie nasienia (a więc także energii chi) będzie dodatkowym "doładowaniem".
No to biorąc to pod uwage:) jeśli by były zawody dla homo to oni moga sie seksic do woli bo to co straca to zaraz przyjma z powrotem hehehe pozdrawiam :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... ale bzdury ...
przeciez wiadomo, ze zaruchac nikomu nie zaszkodzi
Napisano Ponad rok temu
a ze zwierzetami (oczywiscie wg. podladow taoistycznych)?
8O tak dogłębnie nie zgłębiali tego tematu zapewne nawet taoiści :-)
Napisano Ponad rok temu
moze zaszkodzic przyszlym pokoleniom, jesli ruchac beda idioci :wink:przeciez wiadomo, ze zaruchac nikomu nie zaszkodzi
(nie pije do ciebie :wink: )
Napisano Ponad rok temu
sir napisał:
a ze zwierzetami (oczywiscie wg. podladow taoistycznych)?
8O tak dogłębnie nie zgłębiali tego tematu zapewne nawet taoiści :-)
To niech sie taoiści uczą. Mamy juz kilky letnie doswiadczenie w temacie
Napisano Ponad rok temu
Ja tam mogę się kochać nawet w czasie zawodów
znaczy robisz to w trakcie walki? w jakich zawodach startujesz? (żebyśmy się nigdy pod żadnym pozorem nie spotkali :wink: )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
5 następnych tematów
-
Uchwyt kopiącej nogi + dźwignia
- Ponad rok temu
-
Badanie psychologiczne
- Ponad rok temu
-
Głębokie oddychanie -Matt Furley
- Ponad rok temu