Ufc vs Pride
Napisano Ponad rok temu
popularnoscia, i nie spieszy sie isc do Pride.Pozatym w UFC finansowo jest lepej.
Tank w wywiadze dla Sherdoga twierdzil ze UFC upada poprzez
zabaranianie kolejnych technik, i ze niedluo padnie calkiem
a Pride jest najlepszy ponieza tam wiecej placa i ma kilka razy wiecej fanow i wiecej technik jest dozwolonych.
Tym bardzie ze sa dwa obozy zawodnikow jedni z ufc drudzy w pride, ktorzy nie za bardza chca ze soba walczyc a mimo wszytsko spotkanie takie bylo by bardzo ciekawa.
Np. Silva chce wyzwac Ortiza na zasadach Pride albo nawet jakich kolwiek a ortiz nieche przyjsc do prida (pewnie ma kontrakt nie pozawalajacy mu na to).
Ja osobiscie twierdz ze Pride jest najlepszy a UFC upada.
No i oczywiscie najlepiej by bylo gdyby sie odbywaly zawody bez zasad jak bylo na poczatku wtedy nie bylo by tlumaczen ze ktos przegral ze wzgledu na zasady jak to mialo miejsce w walce Silvy i Ortiza.Silva sie tlumaczyl ze Ortiz walczyl na czas i pod sedziow (zgadzam sie z tym).
A co o uczestnicy forum o tym mysla ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przeciez oczywiste jest ze UFC rosnie w sile i nie ma tu nic odkrywczego. Ten post ktory byl pisany jest z przed kilku lat, a wiec nie kumam twojej wypowiedzi.
Wydaje mi sie ze Pride predzej czy pozniej zostanie znowu sprzedany, wtedy byc moze odzyska swoja dawna pozycje.
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
czego ty sie czepiasz jak dobrze mówi?!grzeczniej troche, to kulturalne forum, kazdy mzoe wyrazac swoje poglady, tym bardziej ze ty sokolowski masz dopeiro jeden wpis, wiec wiecej szacunku dla starszych stażem
Napisano Ponad rok temu
a zeby nie bylo OT
to fakt faktem UFC jest teraz potezniejsze, zbiera coraz lespzych zawodnikow, ma zapewne wiecj kasy,
aczkolwiek kiedy był prajd bylo jednak lepiej, nie było takiej amerykanskiej sieczki
pzdr
Napisano Ponad rok temu
GhostNet czy ty jestes az takim glabem czy udajesz glupszego niz jestes :roll: :roll:
Przeciez oczywiste jest ze UFC rosnie w sile i nie ma tu nic odkrywczego. Ten post ktory byl pisany jest z przed kilku lat, a wiec nie kumam twojej wypowiedzi.
Wydaje mi sie ze Pride predzej czy pozniej zostanie znowu sprzedany, wtedy byc moze odzyska swoja dawna pozycje.
Nie chcialbym sprawdzac kto jest wiekszym glabem...a jezeli juz sie czepiasz to wyjasnie ze u mnie wyskoczylo to jako nowy post lub odnowiony post, na czerwono mi migal sobie wiec nie zwrocilem uwagi na date, zrobilem tez gafe bo nie przeczytalem postu Bartka997, stad tez moj blad, moja wina za co przepraszam ale wiecej szacunku tak na przyszlosc.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 37
- Ponad rok temu
-
Ulubiony zawodnik nhb
- Ponad rok temu
-
ufc-walki
- Ponad rok temu