co Wy wyprawiacie z tymi kijami ?
Napisano Ponad rok temu
No i polemika z tym co napisal poprzednik.. hmm.. "filmiki sa po to by zobaczyc jak kos cos robi" jaki ma to sens? To juz lepiej idz do kina na jakis "kopany" film . By sie czegos nauczyc musi byc bezposredni przekaz. Uczenie sie za pomoca filmow, slajdow, ksiazek zawsze bedzie kulawe.
Co jeszcze.. hmm aha.. no zapisywanie sie na nauke do kogos co jak okreslil poprzednik "umie cos lepiej a cos gorzej" .. to chyba nieporozumienie mowic oglednie.. nieprawdaz?
pozdrowka Aiki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wracajac do tematu.. co mialem napisac? Najgorszy? Hehhhe.. widze,ze pojecie lojalnosci koledze jest obce..
Nieważne off topic
pozdrowka Aiki
Napisano Ponad rok temu
A lojalność nie jest mi obca: natomiast Twoja zaczyna przyponinać fanatyzm. Wystarczyło napisać: ćwiczę u senseia Wysockiego, 6 dan aikido i wiadomo
Napisano Ponad rok temu
Aiki"][/b]Ha... no coz. u najlepszego.. sensej Jacek Wysocki.
By sie czegos nauczyc musi byc bezposredni przekaz.
Bardzo chciałbym przyznać Ci rację drogi Aiki,
ale od kilku już lat nie udaje mi się mawiązać bezpośredniego kontaktu z sensej J.Wysocki, a to z powodu niezależnego niestety ode mnie . beksa
Najlepszy, najszybszy na świecie /po Savegnago sensei oczywiście/ JW poklon na stażach prowadzonych przez swego nauczyciela unika kontaktu z kimkolwiek, nie starając się przekonać kogokolwiek o swoich walorach. rotfl Natomiast prezentacja technik na swoim uke, czy historie,że tu można zabić tego,czy udusić tamtego / ua... cak cak /jakoś mnie nie biorą. papieros
Może wpłyniesz na niego by się troszkę otworzył na Świat i popraktykował z innymi, GORĄCO POLECAM
Napisano Ponad rok temu
A co do przekonywania.. sądzę,ze on nie musi niczego udowadniać. Jego osiągnięcia mówią za niego.
PS. Nie bardzorozumiem te migające ikonki.. o co biega?
pozdrówka
Aiki
Napisano Ponad rok temu
A co do przekonywania.. sądzę,ze on nie musi niczego udowadniać. Jego osiągnięcia mówią za niego.
Twierdzisz, że Twój master jest debeściak, mnie przekonują przykłady, niestety niema szans sprawdzić go w murach dojo, więc poprostu nie przyznam Ci racji.O jakich jego osiągnięciach mowa... może o tym,że najbardziej zaawansowani systematycznie go opuszczają?
PS. Nie bardzorozumiem te migające ikonki.. o co biega
zapytaj kolegów
Napisano Ponad rok temu
pozdrowieni
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Zresztą spieranie sie, o to czyj nauczyciel jest lepszy nie jest chyba najlepszym tematem do rozów.. nawet po drugiej butelce tequiili..
Jasne po co się spierać, lepiej wszem i wobec to oświadczyć.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sparingi w aikido
- Ponad rok temu
-
Poland Aikido Yudansha
- Ponad rok temu
-
Poland Aikido Weblinks
- Ponad rok temu
-
Pytanie
- Ponad rok temu
-
Boston pozdrawia
- Ponad rok temu
-
Aikido dzisiaj 1 - 5 (powrót do przeszłości)
- Ponad rok temu
-
Dzieciaczki i aikido
- Ponad rok temu
-
Jak kto kce niech weryfikuje
- Ponad rok temu
-
Steven raz jeszcze i nie tylko on
- Ponad rok temu
-
Jak sprawdzić wiarygodność tytułu ?