Mr Smail, czy taki kurs jest w Opolu?Z tego co do mnie dotarlo to akcja ma ruszyc w kwietniu w kazdym osrodku regionalnym ma zostac przeszkolonych 500 kobiet w 5 etapach po 100 pan.
Dostepnosc z tego co wiem dla kazdego, odplatnosc zerowa. Akcja promocyjna jest przygotowywana i ma ruszyc rowniez w kwietniu.
Media lokalne, bilboardy f-my galicja.
Co do technik obronnych to wiem co tam ma byc - nic szczeglnego, ale zawsze to cos.
KOBIETA BEZPIECZNA - akcja ogólnopolska
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Al nie wiem czy bedziesz chciala brac w nim udzial...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co tam robi :wink:
Nie zaowazylas czy co???
Co do treningu i zapraszania - dzial reklamy jest gdzie indziej,
ale wszedzie trabilem, ze milo mi witac w moich progach nowe twarze, czy to jednorazowo, czy tez na stale.
Wiec...
Co do kobiety bezpiecznej - nie wiem czy bedziesz chciala chodzic, bo ja mam to w Oplu prowadzic (od strony technik samoobrony), a przeciez chyba nie umiem nic nauczyc i w sprawie obrony kobiet tylko mi perwery w glowie....
Czemu tylko mnie tam wziasc chca.....
Napisano Ponad rok temu
Mr Smail-nie napisalam, ze nie umiesz nic nauczyc i mam nadzieje ,ze w glowie masz przynajmniej meska norme rotfl .Gdybym uwazala ze sie do tego nie nadajesz tobym sobie jezyka nie strzepila a wlasciwie moich paskudnych paluszkow :fadein: :drinking:
Napisano Ponad rok temu
"Mr Smail-osobiscie to raczej nie chce mi sie czy ty chociaz umiesz czegos nauczyc sorry zapomnialam ze aikido ale czy umiesz nauczyc samoobrony niech biedzieze kobiet "
To pisalas pare wierszy wyzej. wymowa chyba jasna. Pamiec Ci nawala??? 8O
Napisano Ponad rok temu
:roll: Jak dla mnie wymowa jest paskudnie ironiczna,ale nie przeczaca,ale byc moze moj polski jest do niczego albo TY jestes zbyt czuly na glupie zarty :wink: ladnie sie bronisz jak bedziesz robil ten kurs to badz tak mily rotfl i daj znac ,mam pare chetnych wariatcyt
"Mr Smail-osobiscie to raczej nie chce mi sie czy ty chociaz umiesz czegos nauczyc sorry zapomnialam ze aikido ale czy umiesz nauczyc samoobrony niech biedzieze kobiet "
To pisalas pare wierszy wyzej. wymowa chyba jasna. Pamiec Ci nawala??? 8O
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
5 następnych tematów
-
samoobrona kobiet w tv
- Ponad rok temu
-
Pytanie do panów
- Ponad rok temu
-
kobieta vs. kobieta