Piotr Szymala - weryfikacja
Napisano Ponad rok temu
dostałem takiego oto maila dziś od kumpla:
"Bylismy w sobote na czechach.
Wiszą tam plakaty o sekcji Karate
i jest tam napisane że treningi prowadzi
sensei Piotr Szymala 5 dan w Karate
i że zdobył 2 miejsce na mistrzostwach świata w Karate."
P.Sz. prowadzi sekcję w Cieszynie
Napisano Ponad rok temu
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
Weryfikacja jest bardzo latwa, musisz znac tylko styl w ktorym dana osoba posiada stopien. Bardzo czesto informacje o posiadaczach stopni mistrzowski sa na stronach przeroznych organizacji karate np. Oyama Karate Polska.
Piotrek
z tego co wiem, to jakieś 5 lat temu posiadał 1 dan w karate tradycyjnym shorin ryu, dziwny mi się wydaje przeskok na 5 dana w kilka lat
Napisano Ponad rok temu
Niezbadane sa wyroki dajacych dany Czasami wystarczy zmienic federacje zeby dostac nowego :wink: papierosz tego co wiem, to jakieś 5 lat temu posiadał 1 dan w karate tradycyjnym shorin ryu, dziwny mi się wydaje przeskok na 5 dana w kilka lat
Napisano Ponad rok temu
Piotrek ma tylko 26 lat !!!!!!!!!!!! Czy będąc takim małolatem można posiadać 5 dan?????????????
Tego już za wiele. Pieniądze są ważne w życiu, ale żeby tak się zeszmacić?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piotrek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Weryfikacja jest bardzo latwa, musisz znac tylko styl w ktorym dana osoba posiada stopien. Bardzo czesto informacje o posiadaczach stopni mistrzowski sa na stronach przeroznych organizacji karate np. Oyama Karate Polska.
Piotrek
Na stronie Kyoukushin A.Drewniaka jest lista oficjalnych posiadaczy dan.
Ale tak przy okazji to chyba bardzo dobrze, ze ludzie wykazuja taka "czujnosc", bo trzeba tepic wszelkie falszywki.
Napisano Ponad rok temu
Najlepszym sposobem na weryfikację paska jest jego "dotknięcie", obejrzenie kilku treningów, podejście itp. Nie ma innego sposobu na weryfikację - przykro mi.
Ja uznaję taką zasadę - 1-2 dan to okolice 25-35 lat, 4 to okolice 40 lat, wszystko inne potem. Jeżeli ktoś mi nie pasuje do moich ram to ściemniacz.
Sam sie ocenzrowałem .
Napisano Ponad rok temu
smuteczek i ta język polska być trudna
Napisano Ponad rok temu
Ja uznaję taką zasadę - 1-2 dan to okolice 25-35 lat, 4 to okolice 40 lat, wszystko inne potem. Jeżeli ktoś mi nie pasuje do moich ram to ściemniacz.
Heh, tak samo to widze, z tym, ze powyzej 4 to dla mnie juz kosmos.
pozdro
E2rd
Napisano Ponad rok temu
http://strony.wp.pl/wp/wcldf/GRANDM~1.HTM
smuteczek i ta język polska być trudna
Ja się tam zapisuję. Muszę opanować swoją psychikę przed agresją i wybuchowym zachowaniem w trudnej sytuacji. rotfl rotfl rotfl
A propos, co to za styl Boxing ? Musi być niezły. rotfl
Ten pan ładnie i wysoko kopie. Mój kolega z tejkłondo też tak umiał, ale nie miał 7 dana, bo trenował tylko pół roku .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Letni obóz szkoleniowy Shidokan
- Ponad rok temu
-
Wasze karate
- Ponad rok temu
-
Najtrudnieszy egzamin na stopień
- Ponad rok temu