pytanie do moro
Napisano Ponad rok temu
nie wiem czy zowazyles ale "pytanie do moro" to juz jakby podforum sie zrobilo

:-)   :wink:
   :-)   :wink:

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
a zebu urzmaicic i nikogo nie nominowac do wyjscia -nominuje wszystkich do wejscia :wink:
casting- kazdy chetny zglasz swoja kandydature udzielajac sie w forum i piszac nowe posty!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Brrrr straszne

Napisano Ponad rok temu
 , a ktorej masz czas poźniej ? ja będe jechał do swojego trenera , więc ok. 17.50 jestem na dworcu , możesz być ? odpowiedz  :wink:
  , a ktorej masz czas poźniej ? ja będe jechał do swojego trenera , więc ok. 17.50 jestem na dworcu , możesz być ? odpowiedz  :wink:  hmm , a czemu reszta się nie odzywa ?
poza tym zgadzam się z Choongiem , ty się moro uzależniasz od netu

Napisano Ponad rok temu
death- a nie mozesz byc jutro o 9?
Napisano Ponad rok temu
 wiec daje replaya:
  wiec daje replaya:wstaje rano zeby biegac- trasa wiedzie miedzy innymi przez deptak prowadzacy na plaze i sama plaze, wole biec rano bo wieczorem jest tam tylu turystow ze biegnie sie wolno i zygzakiem :wink: nie poszedlem biegac bo dala o sobie znac rozcieta skora na piecie- efekt walki w parterze w parku z dznia wczorajszego.
o jak ladnie

pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 w stujce- kto chce robi czyste taekwon-do, kto chce dodaje low kicki i kolana a pozniej jak uda mi sie kogos namowic to sie z nim tarzam :twisted:  umawiamy sie tylko ze nie ma uderzen i walczymy do odklepania. nie ma w tym wiele konkretnych technik [chociaz zdarzy mi sie wyciagnac balache czy zrobic gilotynowe duszenie lub mata laeo] ale w kazdym badzi razie nie cwiczymy nic z kaset jesli o to ci chodzi. swoja droga jak sprawa wypali to prawdopodobnie dolacze do TKD prawdziwy trening bjj.
  w stujce- kto chce robi czyste taekwon-do, kto chce dodaje low kicki i kolana a pozniej jak uda mi sie kogos namowic to sie z nim tarzam :twisted:  umawiamy sie tylko ze nie ma uderzen i walczymy do odklepania. nie ma w tym wiele konkretnych technik [chociaz zdarzy mi sie wyciagnac balache czy zrobic gilotynowe duszenie lub mata laeo] ale w kazdym badzi razie nie cwiczymy nic z kaset jesli o to ci chodzi. swoja droga jak sprawa wypali to prawdopodobnie dolacze do TKD prawdziwy trening bjj.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeszcze napisze jak cos wymysle.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	9 następnych tematów
- 
			 Dobrze że bez wojen Dobrze że bez wojen- Ponad rok temu 
- 
			 Międzypaństwowy mecz taekwondo ITF w Lublinie Międzypaństwowy mecz taekwondo ITF w Lublinie- Ponad rok temu 
- 
			 Rozciąganie a wiek Rozciąganie a wiek- Ponad rok temu 
- 
			 obywatelu! obywatelu!- Ponad rok temu 
- 
			 WWW WWW- Ponad rok temu 
- 
			 STUDIA!!!! STUDIA!!!!- Ponad rok temu 
- 
			 do chunguna do chunguna- Ponad rok temu 
- 
			 Rozłam Rozłam- Ponad rok temu