Mono z Universala
Napisano Ponad rok temu
Zakupiłem mono z Universala 2x200g. Mam pytanie jak optymalnie to dawkować? Trenuje raczej w porach rannych przed praca a w dni wolne po poludniu. Dodatkowo dolanczam do tego basen w te wolne dni po silowni. Moj staz jest niewielki jak narazie robie ogolno rozwojowke ale od kwietnia chcialbym zaczac brac ta crete. Mam ok.180 wzrostu i waze jakies 77 kg. Jesli chodzi o sylwetke nie mam brzuszka czy cos w tym stylu, okreslilbym ja normalna.
Z gory dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
DNT:5g rano czczo i 5g parę godzin później
Ale moim zdaniem na kreatynę jeszcze za wcześnie ...
Napisano Ponad rok temu
DT: 30 minut przed treningiem i od razu po treningu
DNT: rano na czczo.
I jeszcze tak się zapytam, czy można wypić mono od razu po obiedzie czy lepiej odczekać z 30 minut ?
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Nie można,przynajmniej z 90 minut po obiedzie.można jeszcze dawkować:
DT: 30 minut przed treningiem i od razu po treningu
DNT: rano na czczo.
I jeszcze tak się zapytam, czy można wypić mono od razu po obiedzie czy lepiej odczekać z 30 minut ?
Napisano Ponad rok temu
Czyli za wczesnie na mono. Nawet po miesiecznej ogolno-rozwojowce? Jesli tak to dlaczego? Mam jeszcze pytanie. Powiedzmy ze zaczne brac crete to ile wody min. powinienem pic przez caly dzien. Czy jest jakas zaleznosc czy jest to DT czy DN? I jeszcze jedno. Zaproponujcie cos dobrego z gainerow typowo na mase cos takiego gdzie cena idzie w parze z jakoscia. I jak i kiedy dawkowac takiego gainera jesli chcialbym to polaczyc z creta.
pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Witam ponownie.
Czyli za wczesnie na mono. Nawet po miesiecznej ogolno-rozwojowce? Jesli tak to dlaczego? Mam jeszcze pytanie. Powiedzmy ze zaczne brac crete to ile wody min. powinienem pic przez caly dzien. Czy jest jakas zaleznosc czy jest to DT czy DN? I jeszcze jedno. Zaproponujcie cos dobrego z gainerow typowo na mase cos takiego gdzie cena idzie w parze z jakoscia. I jak i kiedy dawkowac takiego gainera jesli chcialbym to polaczyc z creta.
pozdrawiam.
Dopiero zaczynasz przygodę z MASĄ więc nie ma sensu brać mono bo przyrosty nawet bez niego będą bardzo dobre zazwyczaj kretyny używa się aby przełamać panując zastój
w budowie masy
A co do picia wody to pij ile potrzebujesz ale raczej nie mniej niż 3l
Napisano Ponad rok temu
Dopiero zaczynasz przygodę z MASĄ więc nie ma sensu brać mono bo przyrosty nawet bez niego będą bardzo dobre zazwyczaj kretyny używa się aby przełamać panując zastój
w budowie masy
A co do picia wody to pij ile potrzebujesz ale raczej nie mniej niż 3l
Dzieki Kamyl za info:) Ale gdybym sie uparl to nie ma przeciwskazan do brania mono?
I jeszcze co z gainerem??
Napisano Ponad rok temu
Co do gainerów z wyższej pułki to Mutant Mass oraz Goliath.
Napisano Ponad rok temu
Kurcze patrzylem ale troche drogie a co z nizszej polki:)Jak chcesz to bierz twój wybór
Co do gainerów z wyższej pułki to Mutant Mass oraz Goliath.
Napisano Ponad rok temu
Kurcze patrzylem ale troche drogie a co z nizszej polki:)
Konkretnie do ilu zł?
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu