Cytat...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie zagladalem na forum ze dwa tygodnie ... a tu widze "cytat chwycil" - tylko chyba dyskusja zaczela sie na zupelnie inny temat
Po drugie - nie wiem dlaczego zostalem kojarzony ze "sprzetem" - wiem, jak skonczylo sie spotkanie "wybitnego stojkowca z 3 nozownikami" - ale czy ja cos sugerowalem?
pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
Jak sie dzieciaki wychowujecie na dzielnicach domkow jednorodzinnych gdzie suki non-stop sie kreca i jeszcze jest pewnie do tego prywatna ochrona,to wam sie zdaje,ze sprzet nie potrzebny,a co najwyzej to jak gdzies sie zapuscicie 300 metrow od mamusi dziecko .
Nie wiecie gdzie koles mieszka to sie odpierdolcie!Jestescie chyba swiadomi,ze sa w naszych miastach dzielnice,na ktorych nikt sie nie pierdoli ,takie gdzie brygady z kosami i teleskopami nie maja zasad-ciebie potna(pol biedy),a zastanow sie co moga zrobic twim bliskim.
Tak w Polsce jest-przyznaje,ze nie wszedzie,ale jak ktos nie ma pojecia to niech sie nie odzywa.Wiem na tym forum jest wielu kozakow,ale nic wam nie ujmujac,dacie sami rade chociaz dwom kolesiom,z ktorych tylko jeden ma noz?Obronicie siebie i laske powiedzmy.Niestety bez sprzetu mozecie sie tylko bohatersko dac pociac,a w miedzyczasie laska szoruje wrote.Aklaw jest po prostu realista i z tego co wnioskuje z jego wypowiedzi rowniez praktykiem streetfightingu,takze sami idzcie sie przebadac zanim zaczniecie wysylac tam calkiem zdrowych papieros
Pozdrawiam
Czempion-Bjj Lublin
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(ulica jest mym domem strretfighting jest mym zyciem)
Napisano Ponad rok temu
To jest taki maly suchar, ale rzeczywistosc...
a sprzet warto miec przy sobie.. tak na wszelki wypadek... 8)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Samowalka(?)
- Ponad rok temu
-
Technika ...
- Ponad rok temu
-
Jak zdobyć pas?
- Ponad rok temu