Gra UFC
Napisano Ponad rok temu
Byłoa to chlopaki widzieliscie????
mysle ze taz calkiem niezle to bedzie!!! tylko ciekame jak bedzie ze sterowaniem??!! :?
jak pamietam poprzednie czesci na psx i drem'a to troche kiepskie ale badzmy dobrych nadzieji
I - z tego co czytalem - to nie jest to grafa jaka bedzie na ps3
a co do UFC na dreama to była jedna z 2 najlepszych gier jakie w życiu grałem (a sporo czasu kiedys na to marnowałem). Trzeba bylo sie jej długo uczyc, to nie był tekken ( i być moze tym odstraszała miłosnikow nieskomplikowanej, efekciarskiej rozgrywki) , ale okres gdzie przez prawie rok w kazdy piatek i sobote z połową moich znajomych zamiast wychodzic do knajpy siedzielismy i gralismy turnieje od popułudnia do świtu nigdy nie zapomne
Napisano Ponad rok temu
i Pat Miletich miał dużo wiecej akcji niż inni zawodnicy (obrony przed takedown) gra jak na tamte czasy naprawde dawała radya to chlopaki widzieliscie????
a co do UFC na dreama to była jedna z 2 najlepszych gier jakie w życiu grałem (a sporo czasu kiedys na to marnowałem). Trzeba bylo sie jej długo uczyc, to nie był tekken ( i być moze tym odstraszała miłosnikow nieskomplikowanej, efekciarskiej rozgrywki) , ale okres gdzie przez prawie rok w kazdy piatek i sobote z połową moich znajomych zamiast wychodzic do knajpy siedzielismy i gralismy turnieje od popułudnia do świtu nigdy nie zapomne
Napisano Ponad rok temu
dalem link do tego dema bo chcialem wam je pokazac a nie zlamalem przykazanie !!!! rozpisaliscie sie przez to ze hohohohoh.......ehehheehh
chlopaki brak wam luzu bez napinki!!!!!
Zapomnial bym mam nadzieje ze mnie nie zlinczujecie ale fajna jest gierka
"K-1 Dynamite" na PS2 moze nie jest nowa ale daje rade. Moze ktos w nia gral ???
Mozna walczyc na zasadach K-1 lub MMA bardzo mila gierka uwazam osobiscie ze lepsza od UFC!!
bardzo fajnie rozwiazane jest kierowanie kazdy zawodnik ma inne techniki kolesie z K-1 maja gorszy parter itp..... dla tych co nie znaja polecam mysle ze polubicie ja!!!
pozdro
Napisano Ponad rok temu
ja tam ze znajomymi urzadzalismy turnieje w Budokana..z połową moich znajomych zamiast wychodzic do knajpy siedzielismy i gralismy turnieje od popułudnia do świtu nigdy nie zapomne
link: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
a to chlopaki widzieliscie????
mysle ze taz calkiem niezle to bedzie!!! tylko ciekame jak bedzie ze sterowaniem??!! :?
jak pamietam poprzednie czesci na psx i drem'a to troche kiepskie ale badzmy dobrych nadzieji
Tez z poczatku myslalem ze tak bedzie wygladac aktualna gra,ale z tego co mi wiadomo to tylko taki a la filmik z tej nowej gru ufc.Gameplay bedzie mniej wiecej wygladal jakk link ktory zapodalem.Byc moze troszke lepiej bo gra wychodzi w 2009 i jeszcze nad nia pracuja.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Klip Sakuraba vs Gracies.
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Wallid Ismail
- Ponad rok temu
-
Rickson Gracie - gdzie jesteś legendo?