"bądźmy dobrych nadzieji"

Napisano Ponad rok temu
Byłoa to chlopaki widzieliscie????
mysle ze taz calkiem niezle to bedzie!!! tylko ciekame jak bedzie ze sterowaniem??!! :?
jak pamietam poprzednie czesci na psx i drem'a to troche kiepskie ale badzmy dobrych nadzieji
Napisano Ponad rok temu
i Pat Miletich miał dużo wiecej akcji niż inni zawodnicy (obrony przed takedown) gra jak na tamte czasy naprawde dawała radya to chlopaki widzieliscie????
a co do UFC na dreama to była jedna z 2 najlepszych gier jakie w życiu grałem (a sporo czasu kiedys na to marnowałem). Trzeba bylo sie jej długo uczyc, to nie był tekken ( i być moze tym odstraszała miłosnikow nieskomplikowanej, efekciarskiej rozgrywki) , ale okres gdzie przez prawie rok w kazdy piatek i sobote z połową moich znajomych zamiast wychodzic do knajpy siedzielismy i gralismy turnieje od popułudnia do świtu nigdy nie zapomne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja tam ze znajomymi urzadzalismy turnieje w Budokana..z połową moich znajomych zamiast wychodzic do knajpy siedzielismy i gralismy turnieje od popułudnia do świtu nigdy nie zapomne
Napisano Ponad rok temu
a to chlopaki widzieliscie????
mysle ze taz calkiem niezle to bedzie!!! tylko ciekame jak bedzie ze sterowaniem??!! :?
jak pamietam poprzednie czesci na psx i drem'a to troche kiepskie ale badzmy dobrych nadzieji
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu