Gra UFC
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
uzywasz moze dc?? sciagnalbym to od ciebie jesli moglbym albo poradz mic os jeszcze
Napisano Ponad rok temu
prosze o jakies info (z góry dzieki)bo ja jeszce o takim nie słyszałem
Napisano Ponad rok temu
Kocyk bo ten serwer z n64 chwilowo nie dizal bo go zmieniaja czy cos takieg i na raznie nie ma n64
no uzywam dc, jestes active czy passiv? to mozemy sie jakos zgadac
albo edonkeya odpal i poszukaj :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam tez k1 grand prix i jest o niebo lepsza
Napisano Ponad rok temu
mam tez k1 grand prix i jest o niebo lepsza
O skad sciagnoles ?
Mialem Pride'a ale nie mialem emulator by go odpalic
Napisano Ponad rok temu
8Oposiadam pride fc na ps2 i jest strasznie zle, zawodnicy ruszaja sie jak kaczki,nierealistyczne ruchy,odglosy walki straszliwe, walki trwaja okolo minute max bo wiecej sie nie da, pare bomb i koniec , fatalna gra
Hmmm...ja dla niej kupuję ps2,zbierałą świetne recenzje,a zrobił ją Anhor-ten sam team który zrobił pierwsze UFC na Dreamcasta-najlepszą bijatykę w jaką w życiu grałem...
Ile w nią grałeś?Pamiętam że w UFC walki ludzi którzy zaczynali dopiero grać,i nieumieli przechwytywać ciosów,walczyć w parterze,planować walki itp.,trwały też strasznie krótko(wymiana strzałów dopuki ktos nie padnie :roll: )tej gry trzeba było sie uczyć,ale dawała nie samowitą satysfakcje...
Może zamało sie zagłebiłeś w Pride'a...?
Napisano Ponad rok temu
gralem w nia troche z kolega ,na poczatku kilka bomb i koniec walki spoko spoko zobaczymy moze z technikami bedzie lepiej
no i wyczailismy techniki to walka wyglada tak ze nonstop sie turlasz uciekasz z dosiadow ,zupelnie bezsensu
jak poblokujesz troche strzaly to dostaniesz jakas dzwignie ,uciekniesz z niej i tak w kolo macieja
bez kitu
slaba gra a odglosy jak ze star treka
Napisano Ponad rok temu
Zupełnie jak w takim dziwnym turnieju sztuk walki,Pride się chyba nazywał czy jakos tak... :wink:no i wyczailismy techniki to walka wyglada tak ze nonstop sie turlasz uciekasz z dosiadow ,zupelnie bezsensu
jak poblokujesz troche strzaly to dostaniesz jakas dzwignie ,uciekniesz z niej
Ale serio,nie grałem-nie kłucę się...
W ufc walka w sumie wygladala podobnie,ale było to naprawdę cholernie emocjonujace.Żeby zrobic ucieczke trzeba było nacisnąc 2 klawisze na raz,inne zależnie od tego na co była zakładana dana dzwignia/duszenie, i łatwo było z tym nie zdażyć,wiec nie było tak że w kółko uciekał ktos z techniki konczacej.Poza tym im bardziej zawodnik był obity,tym trudniej było uciec...
No cóz niedługo sam sie przekonam jak wygląda Pride...szczerze mówiąc mam nadzieje że po prostu mamy diametralnie rozny gust jeśli chodz ogry...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czemu na kompa nie może wyjść :? ale zajebiście wygląda :twisted:
Moze i bedzie na kompa.Wiadomo na pierwsza linie ataku ida Playstation3/Xbox 360.Ja szczerze mowiac zastanawiam sie czy nie kupic Ps3 jesli gra bedzie naprawde az tak dobra:)
Napisano Ponad rok temu
mysle ze taz calkiem niezle to bedzie!!! tylko ciekame jak bedzie ze sterowaniem??!! :?
jak pamietam poprzednie czesci na psx i drem'a to troche kiepskie ale badzmy dobrych nadzieji
Napisano Ponad rok temu
a to chlopaki widzieliscie????
mysle ze taz calkiem niezle to bedzie!!! tylko ciekame jak bedzie ze sterowaniem??!! :?
jak pamietam poprzednie czesci na psx i drem'a to troche kiepskie ale badzmy dobrych nadzieji
przecież to jest to samo co u góry ?
Napisano Ponad rok temu
a to chlopaki widzieliscie????
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Klip Sakuraba vs Gracies.
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Wallid Ismail
- Ponad rok temu
-
Rickson Gracie - gdzie jesteś legendo?