sonda czy hańba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Grimper, nie wiem czy to tak miało być, ale w sondzie jest 2x tak, aczkolwiek mogę się mylićNa stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] jest akieta, z której wyika , że BJJ to lamerstwo. Może im pomóc?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
odpowiadam na tematy ktore mnie interesuja. jezeli tematy sa za stare zeby na nie odpowiadac to po co jest taka mozliwosc? niech admin zablokuje tematy na ktore nie mozna odpowiadac i tyle!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dziwi mnie, ze na Forum nie jest, że "dziwne jajcarskie" dane osobowe z profila, nie są traktowane jako sygnał, że osobnik
który z takowymi działą na Forum jest tu tylko po to by wprowadzać chaos...
jestem na tym Forum kaawał czasu... i choć komputer i internet to wynalazek Szatana..
na dobre mi to wyszło, bo dowiedziałem się trochę ciekawych rzeczy, poznało się kilku ciekawych osobników i osobnicvzek :wink:
ale..ostatnio jest tu częstawo nie ciekawie :?
dlatego postuluję by podnieść poziom budo forum poprzez eliminacje głupawych postów, kasujac je od razu..dawać ostrzeżenia osobnikom nadpobudliwym, jak nie skutkuje eliminować...
dlaczego?!
wchodząc na jakiś topic, który mnie interesuje człowiek natyka się na offtopy, zdarza się..spoko..
ale przygłupawe docinki, albo "teorie" ekstra znawców są żenujące...
kłaniam się..
Napisano Ponad rok temu
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
-
Bing (1)
10 następnych tematów
-
Dan'y
- Ponad rok temu
-
Mistrzowie...
- Ponad rok temu
-
pytanie
- Ponad rok temu
-
semiarium Royce'a w Europie
- Ponad rok temu
-
Sekcja BJJ we Wrocławiu ???
- Ponad rok temu
-
Porażki Graciech
- Ponad rok temu
-
aktualizacja strony kanału #bjj na irc
- Ponad rok temu
-
więcej fotek z obozu
- Ponad rok temu
-
JUDO vs. ZAPASY
- Ponad rok temu
-
Zwyciestwo! IRC - Hast, Popey, Boruta vs Ja :)
- Ponad rok temu