Bóle kości
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Bóle kości
Mam pytanko dotyczące bólu - ale nie chodzi mi o ból pochodzący ze stłuczenia ale taki który w zasadzie przechodzi od niczego i boli ... ze stawami i mięśniami idzie sobie jakoś poradzić ale co robić gdy same kości bolą ?
Napisano Ponad rok temu
Re: Bóle kości
Co Ty, EDIpro na wózku jeździsz- same kontuzje- jescze jednej nie zaleczysz a już dwie nowe Ci sie zaczynają
Na temat bolących kości nic nie wiem.
Życzę chociaż jednego dnia bez bólu... :wink:
Na temat bolących kości nic nie wiem.
Życzę chociaż jednego dnia bez bólu... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Hihi wiesh Kami... Przez męki do sławy a tak naprawde to narazie mnie to nie bierze tylko kumple tak coś marudzą - ja mam nadzieję że mnie to nie dopadnie
Napisano Ponad rok temu
Mam takie coś... mięśnie wytrzymują nawet ciężkie treningi, ale czasem muszę zagryzać zęby przez ból "kości" (czy w ogóle kości mogą boleć?). Nie wiem czy to w ogóle to i nie wiem za hugo co z tym robić. Problemem u mnie są głównie łydki (przednie części łydek, tam gdzie kość jest od razu pod skórą).
edit- czuję to przy bieganiu i skakaniu, nie przy kopaninie...
edit- czuję to przy bieganiu i skakaniu, nie przy kopaninie...
Napisano Ponad rok temu
Isao,
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
btw, temat z 2002 roku i post z emota? ban? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Isao,
dzięki wielkie za pomoc, na razie jestem po paru piwach, ale jutro poczytam. No i nie zwróciłem uwagi na daty, ale skoro ja zapytałem na temat, a Tymi pomogłeś (jakoś tam), z czego się niezmiernie cieszę, to chyba jesrteśmy bezpiecnzi
xxxx w to, że wątek sprzed 6 lat xD
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych