Jacek Wysocki 6 dan (shihan?)
Napisano Ponad rok temu
Co do Fujity ( bo sie zaraz oderator wtraci ,ze nie dyskutuje na sprawy techniczne) bylem na tym stazu. Fujita mily czlowiek - robi dziwne dla mnie aikido , bo nie uzywa jo i bokkena. Nie uwaza tego za stosowne.
Aiki
PS. nie pamietam kto pytal.. pamietam ,ze pojawil sie gosc co chcial sprzedawc piwo w dojo, ze byla stdentka japonistyki jako tlumacz (ale niktorzy z cwiczacych znali japonski lepiej od mniej w tym moja sklromna osoba)..
Napisano Ponad rok temu
Fajnie .Jeśli byłeś to możesz mi powiedzieć kiedy to było . Nie chodzi mi o to kto pytał tylko czy był na tym stażu J.Wysocki?uderz w stol..tja,...
Co do Fujity ( bo sie zaraz oderator wtraci ,ze nie dyskutuje na sprawy techniczne) bylem na tym stazu. Fujita mily czlowiek - robi dziwne dla mnie aikido , bo nie uzywa jo i bokkena. Nie uwaza tego za stosowne.
Aiki
PS. nie pamietam kto pytal.. pamietam ,ze pojawil sie gosc co chcial sprzedawc piwo w dojo, ze byla stdentka japonistyki jako tlumacz (ale niktorzy z cwiczacych znali japonski lepiej od mniej w tym moja sklromna osoba)..
Napisano Ponad rok temu
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Dzięki Aiki za szczerą odpowiedz. To po co pisze w sposób jakby sam był obecny ?nie , nie byl.. relacje ma ode mnie.. potem jechalem do szcecina.. staze sie nalozyly..
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Aiki
Napisano Ponad rok temu
.....albo kompleks lorda Farquadato Emi.. owszem. niektorzy maja.. komplex garbatego.
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Fujita tez pewnie by sie nie chwalil udzialem w stazu z Wysockim, zwlaszcza, gdyby na nim nie byl.
Tak to juz z tymi mistrzami jest.
Jestes przewrazliwiony
Napisano Ponad rok temu
Proszę mi wybaczyć tą ciekawość ale z treści wynika że był osobiście .
"Jacek Wysocki pisze, że kiedy po stażu w Warszawie z mistrzem Fujitą (8 dan) zadał pytanie ..."-
Ale jednak to ZROBIŁ . Jeśli mają takie zaszczytne życiorysy to po co dodawać do nich kłamliwe elementy.
[quote name="budo_Mr Smail"]Fujita tez pewnie by sie nie chwalil udzialem w stazu z Wysockim, zwlaszcza, gdyby na nim nie byl.
Tak to juz z tymi mistrzami jest.:[/quote]
Co ty Smail ,Fujita chwalił by się po całym świecie takim wydarzeniem.
[quote name="budo_Mr Smail"]Jestes przewrazliwiony [/quote][/quote][/quote]
Przewrażliwiony? 8O Raczej zaciekawiony i lubię sprawdzać informacje.
Napisano Ponad rok temu
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Ma najwyższy stopień w Polsce nadany przez mistrza z którym trenuje od wielu lat. Cała ta dyskusja opiera się na domysłach i pewnego rodzaju zawiści.
To oczywiście jest tylko mije skromne zdanie, każdy ma prawo mieć własne zdanie ale nim je wypowie niech waży słowa.
Siemix
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(i na dodatek pol polskiego Aikido twierdzi to samo)
To dane z jakiegoś OBOPu, czy masz takie znajomosci?
Napisano Ponad rok temu
niesamowite - przeczytałem wszystkie te posty... bomba. jak zawsze jestem zachwycony. Swoją drogą pewnie przez kilka dni będę w Szczecinie - czy wymienieni miszczowie mają treningi w piątki wieczorem? JW Sensei, z tego co pamiętam, nie prowadzi w piątki...
Napisano Ponad rok temu
Aiki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie iwem jak w piatki, ale teraz chyba nawet w weekendy sa zajecia na torze kolarskim.
Co do bomby, to jak zwykle na tym forum.
Czasami zal mi, ze tak to sie konczy.
Nie wiem dlaczego, ale ludzkosc zawsze ma zal do siebie o cos...
Do milego, mam nadzieje zobaczenia
Napisano Ponad rok temu
e tam szukanie dziury w calym.. napisz do senseja Wysockiego o sprostowanie..i nie zawracaj glowy.
piatki sa dniem bezmiesnym.. wez sobie zadzwon do niego i nie zwracaj glowy
Racja odpuść sobie i wogóle wszyscy sobie dajmy spokój i zmknijmy wreszcie to marne forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
5 następnych tematów
-
czy wazne jest da ciebie posiadanie stopnia?
- Ponad rok temu
-
Seminarium Aikido w Olsztynie 15 - 17 lutego 2002
- Ponad rok temu
-
Ireneusz Kołodziejak
- Ponad rok temu
-
Hoffmann 5 DAN
- Ponad rok temu
-
9,10 marzec 2002 - Staż Aikido w Krakowie