bjj-krakow
Napisano Ponad rok temu
jestem ciekaw akurat mieli trningi wtedy kiedy moglem zgury dziekuja za odpowiedz
(ulica jest mym domem strretfighting jest mym zyciem)
Napisano Ponad rok temu
no wlasnie mam pytanie do trenerow bjj co z sekcja w krakowie byla pozniej upadla bedze cos w krakowie ?(mowa tu o sekcij pana jarzabka)
jestem ciekaw akurat mieli trningi wtedy kiedy moglem zgury dziekuja za odpowiedz
treningów obecnie nie ma - mieli w moim dojo zaraz po moim treningu, a ich ostatnio nie widuję, z tego co wiem, to mają się zacząć jak zbiorą większą liczbę osób - jak byłem w grudniu na ich treningu, to oprócz mnie i prowadzącego były tylko dwie osoby
telefon do p. Jarząbka podawał Boruta w podobnie brzmiącym wątku, a telefon do tego drugiego prowadzącego znajdziesz na takim starym srebrnym golfie, który często stoi na Czarnowiejskiej w pobliżu Centrum druku - myślę, że najlepiej zadzwonić i ich zapytać
Napisano Ponad rok temu
wiem ile osob bylo
(ulica jest mym domem streetfighting jest mym zyciem)
Napisano Ponad rok temu
plywak to ty ze mna rozmawiales (masz krasta z tylu i nosisz okulary)
wiem ile osob bylo
Hehe, to już wiem jak wygląda ten słynny streetfighter z Krakowa :grin:
jak będę coś wiedział, to dam znać na forum
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
niepozornie prwda
jak zrzucisz te 6 kilo, to ze 30 będziesz ważył
ulica jest mym domem
śpisz na ulicy ? :grin:
Napisano Ponad rok temu
e tam jakie 30
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z marketingiem było u nich kiepskoJak w takim wielkim mieście jak krakow mogło Bjj upaść aż ciężko w to uwierzyć.Niestety to dowód że w polsce mało ludzi wie co to Bjj.
może na początku trzeba było trochę dopłacić do interesu, a nie przerywać treningi po miesiącu i prowadzić je nawet dla dwóch osób - poza tym 100 zł za 2 godziny w tygodni, to jednak odstrasza, ja swoje mam 10 godzin w tygodniu i płacę 80 zł
Napisano Ponad rok temu
z marketingiem było u nich kiepsko
Dokladnie... Skoro do Sliwki przychodza ludzie i wypytuja go o BJJ, to znaczy ze zainteresowanie tematem jest, right?
No i godziny treningow tez byly fatalne - 17.00... No coz, sorry, ja nie mam najmniejszych szans urwac sie z roboty przed 17.30.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No żeczywiście różnica w krakowie jednak przesadzili z ceną.A w jakim mieście ty trenujesz?poza tym 100 zł za 2 godziny w tygodni, to jednak odstrasza, ja swoje mam 10 godzin w tygodniu i płacę 80 zł
Napisano Ponad rok temu
A zeby spopularyzowac Bjj w Krakowie proponowal bym rzucic wyzwanie Graciow albo odwiedzic konkurencje i pokazac ludziom dlaczego bjj jest lepsze lejac trenerow.
Hmmm...
Daj nam jeszcze pare tygodni... papieros
Napisano Ponad rok temu
No żeczywiście różnica w krakowie jednak przesadzili z ceną.A w jakim mieście ty trenujesz?poza tym 100 zł za 2 godziny w tygodni, to jednak odstrasza, ja swoje mam 10 godzin w tygodniu i płacę 80 zł
w Krakowie, tylko nie BJJ
chodziło mi o porównanie cen i że to 100 zł za 2 godziny tygodniowo, to trochę odstrasza, bo:
- jak ktoś jest nowy i nie wie co to BJJ, to często wybiera sekcję, która oferuje więcej godzin treningu często za mniejszą cenę
- jak ktoś już coś trenuje i chce zacząć trenować BJJ, to te 100 zł to jest sporo aby płacić dodatkowo oprócz swoich treningów, a z kolei te 2 godzin w tygodniu to za mało, aby trenować tylko BJJ
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
4 następnych tematów
-
Kto ze znanych ludzi ćwiczy BJJ?
- Ponad rok temu
-
Roy Harris - zimowy obóz 2002 Borne Sulinowo
- Ponad rok temu
-
KONKURS ROZWIĄZANY - zwycięzca: Pietrass
- Ponad rok temu