EPI
Napisano Ponad rok temu
w 4tyg. 4.5kg miecha ( tak miecha , nie tluszczu ) do przodu
biorac pod uwage ze jestem ekto do potegi ( na noc placek z budyniem oblany lukrem - jakies 1200kcal , i zero zatluszczania ) to uwazam ze wynik jest imponujacy
przegromny wzrost sily i wytrzymalosci na treningu
troche sajdow bylo , ale cale zaplecze oslonek dalo rade
odblok advanced pct do tego kreta green magnitude i pozniej jeszcze dodany vitrix ( firma Nutrex )
i co najdziwniejsze brak spadkow masy , jedynie wydolnosc na treningach troche spadla , sila - progres nadal
lecialem treningiem , ktorego pewnie nikt z tego forum nie probowal ( a nawet nie slyszal ) i jestem kurewsko zadowolony
opor zarcia szlo i snu , spalem kiedy tylko sie dalo i ile sie dalo...
Napisano Ponad rok temu
Ja również jestem super ekto, więc mam nadzieje, że EPI by podziałało
troche sajdow bylo , ale cale zaplecze oslonek dalo rade
odblok advanced pct do tego kreta green magnitude i pozniej jeszcze dodany vitrix ( firma Nutrex )
A co się działo?
Ile brałeś tych osłonek?
lecialem treningiem , ktorego pewnie nikt z tego forum nie probowal ( a nawet nie slyszal ) i jestem kurewsko zadowolony
A jakim?
Napisano Ponad rok temu
epi to do redukcji , albo zeby ubic troche miecho po cyklonie
A co się działo?
Ile brałeś tych osłonek?
backpumps
libido nedza
lekko czulem flaki
syfy
z plusow - masa elegancko , sila - petarda , polepszenie snu ( w sensie dluzej , glebiej )
oslonki - watroba , zolas , nerki ( uklad moczowy ) prostata , cos na cisnienie , obowiazkowo !! przy epi cos na stawy , ( epi strasznie wysusza stawy )
trening - w skrocie
dzielony , podzial gora dol
N - nogi , zakres powt. 8-5
Pn - gora , zakres powt. 25-16
Sr - nogi , zakres powt. 30-16
Cz - gora , zakres powt. 8-5
o co kaman , na szybko - duzy zakres powt - Dzien somatotropiny - ludzki hormon wzrostu, wydzielajacy sie w najwiekszej ilosci w seriach o zwiekszonym zakresie powtorzeniowym ze srednimi/malymi ciezarami. Dluzszy w czasie wysilek fizyczny, jednakze nieco "lzejszy".
maly zakres powt. - Dzien testosteronu - meski hormon, wydzielajacy sie w najwiekszej ilosci w seriach, gdzie zakladamy duze obciazenia z mala iloscia powtorzen, krotszy i ciezszy wysilek fizyczny
tylko ze zaczalem ten trening juz jakies 3 miechy przed przywaleniem ph...
to chyba tyle
Napisano Ponad rok temu
samo epi to lipa , dowal x-mass albo trenavol ( w trenie ta sama substancja tylko mniej )
epi to do redukcji , albo zeby ubic troche miecho po cyklonie
A więc mówisz, ze samo epi to słabo. Hmm no cóż, zobaczymy jak z kasą będzie, bo sao epi to 170zł. A z x-mass/trenavol co tańsze?
backpumps
libido nedza
lekko czulem flaki
syfy
z plusow - masa elegancko , sila - petarda , polepszenie snu ( w sensie dluzej , glebiej )
No to sporo na in minus. Ale musowo będę musiał zajebać jakieś osłonki. Co do plusów to wiadomo
oslonki - watroba , zolas , nerki ( uklad moczowy ) prostata , cos na cisnienie , obowiazkowo !! przy epi cos na stawy , ( epi strasznie wysusza stawy )
A jakie konkretne osłonki brałeś? Nazwy? Żebym mógł cenowo poprzeglądać. Właśnie czytałem, ze EPI podnosi ciśnienie i dla osób z nadciśnieniem to średni pomysł. A na stawy mam Nutrend Flexit drink zakupiony więc jak znalazł.
Bo to by było moje pierwsze PH, a że to EPI tak zachwalają to może warto by chociaż raz w życiu spróbować PH, bo kłóć w dupę nie zamierzam, a PH jeszcze ewentualnie mogę wziąć.
trening - w skrocie
dzielony , podzial gora dol
N - nogi , zakres powt. 8-5
Pn - gora , zakres powt. 25-16
Sr - nogi , zakres powt. 30-16
Cz - gora , zakres powt. 8-5
o co kaman , na szybko - duzy zakres powt - Dzien somatotropiny - ludzki hormon wzrostu, wydzielajacy sie w najwiekszej ilosci w seriach o zwiekszonym zakresie powtorzeniowym ze srednimi/malymi ciezarami. Dluzszy w czasie wysilek fizyczny, jednakze nieco "lzejszy".
maly zakres powt. - Dzien testosteronu - meski hormon, wydzielajacy sie w najwiekszej ilosci w seriach, gdzie zakladamy duze obciazenia z mala iloscia powtorzen, krotszy i ciezszy wysilek fizyczny
tylko ze zaczalem ten trening juz jakies 3 miechy przed przywaleniem ph...
to chyba tyle
Czułem, że będzie podział góra/dół. Ale o zmienianiu powtórzeń nie pomyślałem
Ciekawy trening. Ja teraz jadę zapomnianą superserią czyli klata+plecy/ bic+tric. Również mega trening. Się Arni kłania