cykl na 3 miesiące ?
Napisano Ponad rok temu
znajowego warunki:
wzrost: 180cm
waga : 85 kg
staż : 4-5 lat
dieta : jest
nałogi : brak
kolega mu proponowal 3 miesiace suste ( 4 flakony)w tym że 1 flakon na 5 razy i mialby brac 2 razy w tyg
1 miesic z z metka
2 miesica sama suste
3 miestac suste z winkiem
może byscie cos polecili od siebie ?
WŁAŚNIE MINEŁY 2 LATA CIĘŻIEŻKIEJ CHARUWY !!!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
2x5ml susty w tygodniu + systemem piramidalnym metka. Nic więcej po cyklu odblok clomidem.
A wogóle zamiast tego gówna, które jest troche lepsze niż omka wolałbym prolognatum :)
Napisano Ponad rok temu
A wogóle zamiast tego gówna, które jest troche lepsze niż omka wolałbym prolognatum
Spotkalem sie z ta opinia, aczkolwiek sam uwazam, ze to jeden chuj. Omka taniej duzo wychodzi od prolongatum.
12 tygodni susty to za długo i szybki spadek będzie miał.
to wlasnie przy krotszych cyklach masz spadki. Ja po 12stotygodniowym nie mialem spadkow prawie nic. Lecialem Omka+Meta na kick.
Opcja Litha jest zajebista, ale zalezy jakie gosc ma doswiadczenie z SAA. Jak powiedzmy ze drugi cykl, to Meta+Oma, jak juz ktrys z kolei to dodac bolda i jazda.
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Spotkalem sie z ta opinia, aczkolwiek sam uwazam, ze to jeden chuj. Omka taniej duzo wychodzi od prolongatum.
może i taniej wychodzi ...ale zdecydowanie prolka jest lepsza dla osób które łątwo łąpią tłuszczyk ....omke propnować można osobie bardziej o ektomorficznej budowie ciała i szybkim metaboliźmie .......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
10-15 kg chciał
raczej spaść sie jak świnia .....10kg jak zrobisz pożadnej jakości miesa w roku to jest Bosko .....ale nie 3 miechy ...tu to tylko opuchnąc jak wiepsz może nic wiecej....kolejny osobnik byle szybko bo wakacje nadciagają....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
może i taniej wychodzi ...ale zdecydowanie prolka jest lepsza dla osób które łątwo łąpią tłuszczyk ....omke propnować można osobie bardziej o ektomorficznej budowie ciała i szybkim metaboliźmie .......
ja sie tluszczyku nie boje, wiec wale omke
raczej spaść sie jak świnia
dokladnie. Jeszcze widze, ze metabolizm masz szybki wiec ja bym przy 12 tyg liczyl na przyrosty rzedu MAKS 8-10kg, z czego po cyklu, odbloku i podtrzymaniu zostanie Ci 6-7, a z tego 4 to bedzie miesien. I to jeszcze jak bedziesz diete trzymal w miare.
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jego sprawa co zrobi i w jakim stylu ja chciałem usłyszeć wasze opinie na ten temat . zobaczę co z tego będzie . Ja tam narazie za chudy na koksy hehe miałem kiedyś smaki na metke ale wybiliście mi to z głowy i nie żałuje bo z tego co widzę to bym spuchł samą woda heh
Metka jest dobra w powiązaniu z jakimś innym SAA. Sama daje efekty 4-5 kg, które po 6 tygodniach wypłyną w kibelku. Można zrobić 15 kg w 3 miechy, ale jakim kosztem. Warto się zastanowić, czy warto. Jak chce to
15 deki
30 prologantum
15 omnadrenu lub sustanolu
200 tabletek metki
Proszę ma cykl a za rok problemy z sercem.
Tak na poważnie nikomu nie polecam :) jak ma staż kilka lat to na pewno wie co ma zrobić. Jak nie ma tego stażu, niech odwiedzi sklep z suplami raket fjułel )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oj tam oj tam, ja teraz na moim pierwszym mono zrobiłem chyba z 10kg Tylko nie powiem, sam mięsień to to nie byłmoże i taniej wychodzi ...ale zdecydowanie prolka jest lepsza dla osób które łątwo łąpią tłuszczyk ....omke propnować można osobie bardziej o ektomorficznej budowie ciała i szybkim metaboliźmie .......
ja sie tluszczyku nie boje, wiec wale omkeraczej spaść sie jak świnia
dokladnie. Jeszcze widze, ze metabolizm masz szybki wiec ja bym przy 12 tyg liczyl na przyrosty rzedu MAKS 8-10kg, z czego po cyklu, odbloku i podtrzymaniu zostanie Ci 6-7, a z tego 4 to bedzie miesien. I to jeszcze jak bedziesz diete trzymal w miare.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dokładnie10kg łohuj zrobić to nie problem ale zbudować grube soczyste mięcho to już inna sprawa.....masa mieśniowa a massa sama w sobie to różnica i to wielka...
Napisano Ponad rok temu