Fighter Arena Łódź
Napisano Ponad rok temu
Dzień po konferencji prasowej zacząłem ostre treningi. Mam w klubie wspaniałych sparing partnerów, więc myślę, że będę należycie przygotowany na 3 września. Czekam już tylko na nazwisko przeciwnika (śmiech).
Doszły do mnie wczoraj także informacje, że Mariusz Pudzianowski nie doczekał się jednak Aleksandra Emelianenko na przeciwnika, a ‘Butterbean’ też nie jest pewny! Dziwne zachowanie… Najpierw wyzwał samego Fiodora na pojedynek, potem wydzwaniał do mnie przez pół roku chcąc ze mną walczyć w maju lub wrześniu, a następnie nagle wycofał się. Według słów właścicieli KSW – podobno Pudzian dostał rozwolnienia na myśl o walce ze mnę, więc zażądał pisemnie, aby KSW nie wpuściło mnie na hale podczas jego walki oraz podłożyło kolejnego kelnera na przeciwnika. Potem ubrano to PR’owo, że Pudzian – najsilniejszy Polak świata – nie życzy sobie by Paweł Nastula ogrzewał się w jego medialnym blasku…. Cóż mogę powiedzieć… to jest cyrk i jaja z kibiców, ja nie chcę brać w tym udziału. Fiodor mógłby zrobić Pudzianowi krzywdę, zaś walkę ze mną na pewno chcieliby obejrzeć Polscy kibice. Póki do tego nie dojdzie – zapraszam serdecznie Mariusza do Łodzi już 3 września na galę organizowaną przez Klub Sportów Walki KICK FIGHTERS w Atlas Arenie.
MMARocks.
Moje zdanie jest takie jak i pewnie znawców MMA, że ta gala będzie o wiele lepsza od KSW i mniej skomercjalizowana. Ona nie pokaże żadnych nagłaśnianych mediami pojedynków kelnerów, którzy kłócili się od pewnego czasu. Oni porządnie się za to biorą.
Foty z treningu Pawła:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szkoda, że nie doszło do pojedynku Nastula vs Pudzian
Napisano Ponad rok temu
nadrolon, efedryna, pseudoefedryna, fenylopropanolamina
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak informują organizatorzy gali Fighters Arena Łódź, która odbędzie się 3 września w łódzkiej Atlas Arenie przeciwnikiem powracającego na ring Pawła Nastuli (MMA 1-4) będzie Japończyk Yusuke Masuda (MMA 2-8-3). Oryginalnie próbowano zestawić naszego mistrza olimpijskiego z jego niedoszłym przeciwnikiem z gali MMC Kojim Kanchiką, ale zawodnik ten wybrał inną walkę.
Yusuke Masuda, 29 lat, 95 kg, 170cm
Dyscyplina: zapasy, sambo
Osiągnięcia: w 2004 roku zajął trzecie miejsce w turniejach: “National Sambo Championship” i “All Japan Combat Wrestling Championship”.
Lista walk MMA: 2 zwycięstwa – 8 porażek – 3 remisy
Paweł Nastula: „Yusuke Masuda pochodzi z teamu Hidehiko Yoshidy, bardzo popularnego zawodnika MMA w Japonii, mistrza olimpijskiego w judo z 1992. W tym klubie trenuje też Koji Kanechik, z którym miałem walczyć w 2008 r. na Torwarze ale organizator tamtej Gali nagle zrezygnował z jej organizacji w niewyjaśnionych dotąd okolicznościach. Organizatorzy Gali FIGHTERS ARENA ŁÓDŹ chcieli doprowadzić do spotkania właśnie z nim. Jednak Koji jest w trakcie przygotowań do innej walki toteż został z tego prestiżowego klubu wystawiony dla mnie – Yusuke Masuda. Jest to doświadczony zawodnik, walczył i w USA, i w Rosji i w Europie. Bardzo agresywny, trenował sambo i zapasy.”
MMARocks.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sory, że odbiegam trochę od tematu, ale jak można wazyć 95 kg przy wzroście 170 cm?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MożemyMożecie nie odbiegać od tematu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no co Ty, on tyle waży. Toć to grubas. To, że nie ma zarysu to nie świadczy o niczym. A z resztą sprawdzcie tu:na pewno błąd w danych
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] tu na pewno nie pomylili by się.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu