cykl i dieta do oceny
Napisano Ponad rok temu
na czczo 5g mono + do sniadania omega3 i witaminy
6.00
1.plackek KDF - 3 białka jaj, 1 zółtko, płatki owsiane 70g, banan
KALORIE:55O
B:24 T:15 W:78
9.00
2.baton domowej roboty - masło orzechowe 30g, płatki owsiane 35g, odzywka białkowa 3og
KALORIE:430
B:33 T:20 w:36
12.00
3.ryż 70g, piers z kury 150g, warzywa 100g (ogórki,pomidory,sałata,marchewka)
KALORIE:440
B:35 T:13 W:76
15.00
4.makrela 200g, chleb żytni 100g
KALORIE:590
B:30 T:16 W:70
18.00
5.ryż 100g, piers z kury 150, warzywa jak wyżej
KALORIE:560
B:40 T:15 W:83
po 1,5 godzinie porcja no xplode i wyjscie na trenig, trenig zaczynam po 20 koncze przed 22.00
po trenigu mono universal 5g, miód,banan, po 20 minutach odzywka białkowa optimum gold wheym
KALORIE:260
B:24 W:40
ogólnie wyszło KCAL:2830 B:186 W:383 T:70
aktulna waga 72kg na 171cm
jestem juz drugi tydzien na tym cyklu cos tam idzie powoli czy cos dodac,co jest do poprawki,z góry dzieki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
odzywka białkowa 30g
B:33
jakim cudem wyszlo ci 33g bialka jak dajesz 30g odzywki bialkowej ?
zauwazyłem ze wogole liczysz bialko ze wszystkiego a to błąd
białko liczysz tylko z jajek mięsa sera i odżywek białkowycha a nie z płatków ryzów i bóg wie czego
banan z pierwszego posilku do odstawki , dorzuc płatków owsianych i tak na 100g maja 60 g ww
ten chleb zamien na cos lepszego ,ryz albo makaron durum
po treningu wypadało by dac jakies carbo a nie miód i banana , bo wtedy zołądek musi trawic banana i miód i przez to krew z miesni wędruje do zołądka a odzywka ma taką przewage ze jest wykorzystywana natychmiastowo .
po treningu daj carbo i kreatyne czyli o 22
a o 22:40 daj twaróg chudy kostka 200g bedzie dobrym rozwiązaniem na nocny katabolizm
jak coś nie jasne jest to pisz albo jak masz jakies inne pytania
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
owoc ze sniadania niech zostanie
zamiast ładowac w siebie ww proste niech wrzuci lepiej warzywa jakies
miód i banan tez dobra opcja po treningu
no tak ale odzywka typu carbo zostanie szybciej wykorzystana bez zbędnego marnowania czasu na trawienie a na tym nam zalezy aby organizm dostał swoją porcje ww prostych zeby uzupełnic glikogen jak najszybciej , koszt carbo to 15-20zl za kg wiec nie ma rozpaczy
na ostatni posiłek biały ryż z cyckiem ? nie bardzo posilek powinien być spozyty 30-40minut po treningu czyli około 22:30-22:40 u kolegi , a pisze ze o 23 chodzi spać to powiedz mi czy te ww złożone nie odłożą sie w tłuszcz? odłożą bo biały ryż ma wysoki igjako ostatni posilek po treningu dalbym cycke z ryzem.
jakby mial ladowac cycka z kury z ryzem to by musiał chodzic spać gdzies o 2 w nocy zeby to sie przetrawiło
Napisano Ponad rok temu
na ostatni posiłek biały ryż z cyckiem ? nie bardzo posilek powinien być spozyty 30-40minut po treningu czyli około 22:30-22:40 u kolegi , a pisze ze o 23 chodzi spać to powiedz mi czy te ww złożone nie odłożą sie w tłuszcz? odłożą bo biały ryż ma wysoki ig
już wielu czołowych kulturytów, z naszego kraju, a nawet na poziomie amatorskim ładuje ww w postaci ryżu na noc.
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
i teraz sytuacja wygląda tak po treningu spozywa kolega carbo a przed spaniem ww o niskim ig np. brązowy ryż , lepiej będzie dać białko na noc pod postacią twarogu bo i tak ww są z carbo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1.jestem drugi tydzien na tym cyklu obody miesni nabieraja troche kształtu powoli ale waga stoi w miejscu....co jest?
2.otóz jak mówie mija drugi tydzien zostało mi jescze 4 tygodnie cyklu czyli 28 dni, dopiero przyszała spozniona paczka z storm+shock którą miałem wlasnie brac, co robic dozucic storma do konca cyklu czy ciagnac do konca mono+no xplode a S+S zapodac w jesienym cyklu....co myslicie
Napisano Ponad rok temu
lato1.jestem drugi tydzien na tym cyklu obody miesni nabieraja troche kształtu powoli ale waga stoi w miejscu....co jest?
ciagnij mono i nie czaruj2.otóz jak mówie mija drugi tydzien zostało mi jescze 4 tygodnie cyklu czyli 28 dni, dopiero przyszała spozniona paczka z storm+shock którą miałem wlasnie brac, co robic dozucic storma do konca cyklu czy ciagnac do konca mono+no xplode a S+S zapodac w jesienym cyklu....co myslicie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po co do sniadania ww proste ładowac pod postacią bananów ? lepszym wyjsciem jest dodanie warzyw ktore mają dużo witamin
ryz na noc tak ale brązowy a na tym forum wiekszosc ludzi i tak je biały , bo taniej
taka dawka białka z samego rana musi być żeby była nadkompensacja , z resztą z tego co pamietam Geloo83 prowadził diete z manewrem ww na noc takze mozesz poczytac
Napisano Ponad rok temu
po co do sniadania ww proste ładowac pod postacią bananów ?
bo to szybkie źródło energii po całonocnej "głodówce" ?
no ja bym na śniadanie banana na marchewkę na pewno nie zamieniłlepszym wyjściem jest dodanie warzyw ktore mają dużo witamin
poza tym dzisiejsze produkty mają tyle witamin
że i tak trzeba je non stop uzupełniać tabletkami.
Napisano Ponad rok temu
banan =ww proste = cukier prosty odkładający sie w tłuszcz ,zastowanie ma tylko po treningu zeby uzupełnic glikogen
Napisano Ponad rok temu