Wybory prezydenckie
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem jak Wy ale ja wole kociaka, niż takiego kaszalota.
Napisano Ponad rok temu
wstyd mi za całą tą ojczyzne Wszędzie wokół, stacje telewizyjne, radiowe, onet.pl eyborcza, wszystko tak kłamie, gorsze niz cenzura za komuny, bo ludzie slepi nawet nie wiedzą, że taki syf sie robi wokół. W przypadku kaczora nie będzie przełomu, ale w przypadku komora bieda kłamstwa i manipulacja jeszcze większe, po 5 latach wejdzie na stołek kolejny POjebaniec, a kolejne dobre fuchy wyłapią kolejni POjebancy u rozkradną wszystko. To koniec państwa Polskiego. Pora nie liczyć na to że studia coś nam dadzą. Kaczyński przynajmniej ma dobre zamiary, PO pokazało jakimi są h****mi.
edit:
Znów sie wk**** tylko jak wysłałem post, popatrzałem na tą grubą komorowską i przypomniał mi sie spot jak dupek chwalił ile domów nie nakradł. Rubas powinienen w budce przy jeziorze stać i sprzedawać kiełbasy z grilla, nie przygryzać żadnej martwiąc się o cholesterol, czekać w kolejce na lekarza z powodu głupich badań, za które polecą mu 3 pensje i martwić się że nie stać go na węgiel drzewny.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I co się stało? POszły znacznie w górę i jeszcze tłumaczył się głupio Tusk.
Napisano Ponad rok temu
Ach i niech nie będzie to coś w stylu "Żona lecha chodziła ze zwykłą torbą z reala "albo "bo jego żona jest brzydka"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To więc Krzysiu przedstaw najpierw swoje, przydało by się bo naprawdę nia mam zamiaru nikogo oczerniać ani martwić się i bać. Ale PO mnie nie dość że nie przekonuje to znam trochę ich politykę, przedstaw minusy pis-u abym żył w świadomości że mogło być gorzej.
Nie mam zamiaru porywać się z motyką na słońce. O minusach PiS-u powinieneś wiedzieć - rządzili już naszym krajem, odśwież pamięć. Jeśli twierdzisz, że to były dobre lata to nie mamy o czym rozmawiać.
Z całym szacunkiem chłopaki, ale większość z Was nie wie o czym pisze i piszecie w kółko to samo. np. podatki. Tyson, czy płacisz podatki? One nie wzrosły, tylko zmalały. PO miało też projekt podatku liniowego, ale zavetował go ...prezydent Kaczyński. Nie chcę tracić czasu i przekonywać kogoś do słusznych racji, ale wk***a mnie jak jedziecie z takimi tekstami, często nie argumentując nic ponad teksty w stylu "Niech wyp*** z Tuskiem na Białoruś". Stajecie się podobni do agresywnego typu lidera PiS-u.
Nie uważam, że PO to doskonała partia a Komorowski to świetny kandydat. Twierdzę tylko, że najlepszy z dostępnych. Ale skoro chcecie Kaczyńskiego to wasz wybór. Demokracja i wolnośc słowa.
PS. Kancik
Napisano Ponad rok temu
A wkurzam sie za kazdym razem jak wchodze w ten temat, jak ja bym chciał miec taką moc żeby komuś źle życzyć i zdychał w męczarniach, nie miał bym skrupułów, zaczął bym od całej tej grupy bildebergów czy jak tam, potem przez głowy stanów, UE, a tych bym zostawił sobie na koniec
Napisano Ponad rok temu
Stajecie się podobni do agresywnego typu lidera PiS-u.
hahahah taaa jeeeaaa
Napisano Ponad rok temu
jak by 66 letni staruch nie mógł dac miejsca młodym
Zacznijmy od tego, czy on może pracować jeszcze? Bo moja mama np pracuje w byłym PGR 35 lat już i staż emerytalny swój ma lecz do wieku emerytalnego brakuje jej jeszcze 9 lat! i co ma zrobić przez zwiększenie tego wieku jak już nie daje sobie rady w tej pracy bo jakby nie było żniwa z roku na rok coraz bardziej dają w kość a lata nie te... i kiedyś to było 500 zł/mc. Za PiSu było nawet 1200 a teraz nie ma 1000 zł... Super jest.
Napisano Ponad rok temu
Tak, dodaj że noszę moherowy beret, yeeaaa, Agresja, to ten tunczyk z kreatyną, razem z Jarosiem wzięliśmy po działce tego wyzwalającego agresję i przemoc sterydu. Przekąsił bym bronka na posiłek przedtreningiemStajecie się podobni do agresywnego typu lidera PiS-u.
Napisano Ponad rok temu
No poczekamy i zobaczymy jak to będzie. 5 lat zjebanego życia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PO miało też projekt podatku liniowego,
czy sądzisz że podatek liniowy to lepsza opcja? Jak dla mnie nie.
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
typowy brak argumentów... kur od 3 dni męcze każdego Bronkiewicza, całkowity brak brak brak... a chciałbym usłyszeć ze nie bedzie tak źle.. ale w sumie bronek nawet nie ma planu wyborczego
K... chłopie jaki Bronkiewicz? To, że głosuję na Bronka jest wyborem mniejszego zła. Nie rób ze mnie fana Bronka. Ja po prostu nie chcę Kaczora i jego PiSu, bo już to przerabiałem. Inaprawdę dziwię się, że macie tak krótką pamięć. A może podobał Wam się okres rządów PIS... PO jest dla mnie obecnie najlepszą frakcją polityczną. I nie pisz, ze brak mi argumentów, skoro pisałem już, że nie chce mi się o tym pisać. Co do planu wyborczego to chyba nie czytałeś uważnie. Plany są niemal identyczne. Pozostaje wybór człowieka - stonowanego, czasem walnącego gafę gajowego, wywodzącego się z frakcji rządzącej, czy sfrustrowanego, kłótliwego i skłóconego z rządem Kaczyńskiego również walącego gafy. Czy podobało Wam się jak Tusk i Lech darli koty?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dlatego wolałbym rządów Jarka i PiSu w rządzie. Jakoś nie widzę szału za PO. Dług publiczny wzrósł, PKB zmalało, to lepiej jest? A widziałeś jak by za czasów PiS? Widziałeś inne słupki z tamtego okresu?Czy podobało Wam się jak Tusk i Lech darli koty?
PKB za czasów PiS 6,8%, za czasów PO 1,8%
Wzrost zatrudnienia PiS 4,6%, PO -(słownie minus) 1,2%
Wzrost inwestycji PiS 20,4%, PO -0,3%
Minimalne wynagrodzenie wzrost PiS 32%, PO 13%
Deficyt budżetowy PiS 16mld PO 23,7mld
Inwestycje zagraniczne PiS 13mld PO 8,5mld
Taka kolorowa partia?
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.