Wybór spalacza..
Napisano Ponad rok temu
1.Czy jedno opakowanie starczy na cykl ?
2.Czy składniki zawarte w suplu są porównywalne? i czy któryś z nich nie jest szczególnie szkodliwy (chodzi np. o Efedryne o której ostatnio jest głośno.)
3.Wasze doświadczenia, jeśli próbowaliśćie danego specyfiku jaki był rezultat?
4. Ewentualne dawkowanie, czy brać jak na etykiecie czy lepiej jakoś inaczej? Pytam bo spotkałem sie z różnym dawkowaniem pisanym przez wielu użytkowinków.
5.Problemy związane z suplem? np. Zawroty głowy - jak po Venomie, kłopoty ze snem, niestrawnośći itd?
6.Ewentualna rada na temat innego spalacza? (Choć po wnikiliwej analizie wielu postów dochodze do wniosku że z tych 'w miare' bezpiecznych spalaczy to najlepszy wybór..
Dzieki z góry za odp, jeśli macie coś oprócz tych punktów do dodania to prosze bardzo
Napisano Ponad rok temu
Witam, mam pytanie do was o rade na temat wyboru spalacza. W grę wchodzi Scorch i Lipo6.. Nie wiem na co się zdecydować i proszę o pare wskazówek albo podzielenie się doświadczeniem jak było po cyklu itd. Mój cel to ok. 4-6kg redukcji fatu na klatce i brzuchu (oczywiście z aerobami, treningiem redukcyjnym i dietą). Mam jeszcze pare pytań odnośnie :
1.Czy jedno opakowanie starczy na cykl ?
2.Czy składniki zawarte w suplu są porównywalne? i czy któryś z nich nie jest szczególnie szkodliwy (chodzi np. o Efedryne o której ostatnio jest głośno.)
3.Wasze doświadczenia, jeśli próbowaliśćie danego specyfiku jaki był rezultat?
4. Ewentualne dawkowanie, czy brać jak na etykiecie czy lepiej jakoś inaczej? Pytam bo spotkałem sie z różnym dawkowaniem pisanym przez wielu użytkowinków.
5.Problemy związane z suplem? np. Zawroty głowy - jak po Venomie, kłopoty ze snem, niestrawnośći itd?
6.Ewentualna rada na temat innego spalacza? (Choć po wnikiliwej analizie wielu postów dochodze do wniosku że z tych 'w miare' bezpiecznych spalaczy to najlepszy wybór..
Dzieki z góry za odp, jeśli macie coś oprócz tych punktów do dodania to prosze bardzo
w spalaczach już nie uświadczysz efki
Napisano Ponad rok temu
PS. No i oczywiście redukując będziesz chudł na całym ciele a nie tylko na brzuchu i klacie, dlatego proponuje pić białko (chyba, że dostarczasz tyle ile trzeba z posiłków) aby nie tracić mięśni.
Napisano Ponad rok temu