ZMA
Napisano Ponad rok temu
Od poniedzialku zaczynam cykl na Animalach tj M-stak i Stak plus reszta dodatkow.
Po skonczonym cyklu na krecie zrobilem sobie tydzien przerwy od wszystkiego w sensie zajebiscie wypoczalem.
W tym tygodniu zrobilem trening w pon i sr kolejny jutro z tym ze zajebiscie chujowo mi sie spi, budze sie w nocy i czuje
dane miesnie ktore danego dnia robilem.
I teraz moje pytanie: czy do stakow ktore sa juz bosterami tescia mozna dorzucic zma czy to juz za duzo bedzie
bo w sumie zma tez zwieksza pozion tescia. ???
Napisano Ponad rok temu
Witam ponownie.
Od poniedzialku zaczynam cykl na Animalach tj M-stak i Stak plus reszta dodatkow.
Po skonczonym cyklu na krecie zrobilem sobie tydzien przerwy od wszystkiego w sensie zajebiscie wypoczalem.
W tym tygodniu zrobilem trening w pon i sr kolejny jutro z tym ze zajebiscie chujowo mi sie spi, budze sie w nocy i czuje
dane miesnie ktore danego dnia robilem.
I teraz moje pytanie: czy do stakow ktore sa juz bosterami tescia mozna dorzucic zma czy to juz za duzo bedzie
bo w sumie zma tez zwieksza pozion tescia. ???
Ja bym sie wstrzymal - podwyzszony poziom testosteronu pozytywnie wplywa na sen - a to osiagniesz poprzez boostery. Tez teraz biore boozera test i mam ZMA, ktore zaczne brac po skonczonym cyklu, bo to raczej nie dziala synergicznie na siebie.
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja bym sie wstrzymal - podwyzszony poziom testosteronu pozytywnie wplywa na sen - a to osiagniesz poprzez boostery. Tez teraz biore boozera test i mam ZMA, ktore zaczne brac po skonczonym cyklu, bo to raczej nie dziala synergicznie na siebie.
Tez tak o tym myslalem, w sumie to poczekam a jak sie nic nie zmieni to zawsze mozna zaczac brac.
ZMA wpływa(cynk)na wydzielanie teścia,dlatego jet zalecane do brania razem z TT
Sorka Litwin moglbys rozwinac dla mnie skrot TT bo nie za bardzo ogarniam.
Thx
Napisano Ponad rok temu
ZMA wpływa(cynk)na wydzielanie teścia,dlatego jet zalecane do brania razem z TT
A tego nie wiedzialem . Ja biore erekton z boozerem hgh na noc i kazeine do tego. Myslalem o ZMA ale kazeina i ZMA nie idzie w parze wiec jak sie skonczy kazeina to dorzuce ZMA.
A jak sie ma ZMA do brania z Alri Restore?
Hej Plewek1233, w ktorej dzielnicy mieszkasz w Belfascie?
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Hej Plewek1233, w ktorej dzielnicy mieszkasz w Belfascie?
Teraz na BT6(east) od kilku m-cy, ale tesknie za BT14(north) skad wszedzie mialem blisko
a zwlaszcza na tyre JJB Abbeycentre
Znajome rejony??
Napisano Ponad rok temu
Teraz na BT6(east) od kilku m-cy, ale tesknie za BT14(north) skad wszedzie mialem blisko
a zwlaszcza na tyre JJB Abbeycentre
Znajome rejony??
W sumie nigdy tam jeszcze nie bylem ale sie wybieram, znajoma Niemka tam mieszka . Ja siedze w Dublinie A daleko masz do Shankill ?
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Shankill - Praga Polnoc - belfastu hehe nie daleko, tak sie sklada ze wiekszosc moich klientow mieszka w tej czesciA daleko masz do Shankill ?
tak ze jestem tam codziennie. Warto sie przejechac po shankill road zobaczyc all murals i peace wall.