chciałbym tylko przypomniec ze juz mialem moda na tym forum.
To Karol niezłe jaja już sobie robił

Napisano Ponad rok temu
chciałbym tylko przypomniec ze juz mialem moda na tym forum.

Napisano Ponad rok temu
 Ale kase którą dostajecie/dostaniecie, trzeba bardzo mądrze wykorzystać, aby przyciągnąć ludzi na forum. Juz kiedyś na ShoutBox było o tym, że forum siadło, i coś w tym jest, jaka jest tego przyczyna nie wiadomo, ale coś przydało by się z tym zrobić, bo forum jest bardzo fajne. Jest tutaj przerost treści nad formą. Bo na innych forach, np: kfd ciężko, tam jest tyle użytkowników, że ciężko się połapać, tyle tematów, często bzdurnych, że głowa boli. Moim zdaniem szefostwo
  Ale kase którą dostajecie/dostaniecie, trzeba bardzo mądrze wykorzystać, aby przyciągnąć ludzi na forum. Juz kiedyś na ShoutBox było o tym, że forum siadło, i coś w tym jest, jaka jest tego przyczyna nie wiadomo, ale coś przydało by się z tym zrobić, bo forum jest bardzo fajne. Jest tutaj przerost treści nad formą. Bo na innych forach, np: kfd ciężko, tam jest tyle użytkowników, że ciężko się połapać, tyle tematów, często bzdurnych, że głowa boli. Moim zdaniem szefostwo  musi coś wykombinować. Jakieś konkursy, reklama czy coś? Jako, że wróciłem na siłke, to i wróciłem na stronę, i faktycznie tempo stony spadło.
 musi coś wykombinować. Jakieś konkursy, reklama czy coś? Jako, że wróciłem na siłke, to i wróciłem na stronę, i faktycznie tempo stony spadło.

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Rozwój | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Forum kung-fu a autentyczność styli-czyli co można tu pisać. | KUNG-FU/WUSHU | 
 |   
 | ||
| To forum umiera, tak jak umiera TKD w Polsce. | TAEKWONDO | 
 |   
 | ||
| Rozwój grapplingu w Polce okiem Prezesa PZZ: WYWIAD | BJJ, LUTA LIVRE, SAMBO | 
 |   
 | ||
| Podpięty Prace administracyjne i techniczne - chwilowe problemy z forum | Administracja | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu