Stafford o kobietach:
Dobre
Lecz moim zdaniem to:
Niszczy system, cała naga prawda
Napisano Ponad rok temu
Stafford o kobietach:
Napisano Ponad rok temu
Dobre
Lecz moim zdaniem to:
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak zwany spontan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziś sobie wracam z siłowni, wieczorek koło 18, i patrze co widzę, samochód się zakopał, przypatruje się patrze laska siedzi jakaś młoda. Mówię pomogę, jakby był koleś to bym poszedł dalej na jedzonko do domu, ale laska to trzeba pomóc. Pukam w szybkę, mówię popchnę. Ona mówi, że już 10 minut się męczy. To ja mówić pani na 2 wrzuci i z 2 spróbuje. No i pyk poszło
Ona mówi jak się odwdzięcze, no i mi się włączył instynkt I już mam numer, już się z nią umówiłem na jutro Co ciekawe ona pracuje w zakładzie fryzjerskim, obok którego przechodzę jak idę na siłkę, już ją wcześniej zoaczyłem i mówię zajebista laska, a tu taki los
Jutro kawa, gadka i bajer, a w poniedziałek aeroby
Napisano Ponad rok temu
baby maja jedna powazna wade mianowicie: ciagle napierdalaja, czasem kurwicy czlowiek dostaje, ni to isc na browar, ni spotkac sie z kumpami pogadac o pizdach bo zara gadka: nie kochasz mnie czy cos takiego
Trzeba było powiedzieć "to ja może jednak panią popchnę?" ^^
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też kiedyś taką miałem, to ją na cztery wiatry przepędziłem. A że to na siłownie, a że na mecz idę, a to w piłkę ide z chłopakami pograć. Przecież nie będę siedział cały dzień dupy w fotelu trzymał aby z nią pogadać. To jest ich największa wada, jeszcze nie spotkałem dziewczyny która by tak nie pieprzyła. A gadulstwo to też druga sprawa, jeszcze jak by mówiły w większości z sensem, a tu czasami ponad połowa jej wypowiedzi dotyczyła, a bo Gośka to nie wie co zrobić, bo Andrzej nie poszedł z nią do sklepu. MASAKRA!!!
Napisano Ponad rok temu
RamzesII co jak co, ale zajebiscie ja traktujesz. Mysle, ze gdyby to przeczytala, to nie bylibyscie juz razem. Najsmieszniejsze jest to, ze jezeli to piszesz, to znaczy, ze tak wlasnie myslisz.. Dla mnie taki zwiazek to nie zwiazek i lepiej go skoncz, chyba, ze zawsze miales takie podejscie do kobiet to gratulacje. Kurwa i dziwic sie, ze tyle kobiet sie nie szanuje, jak tylu facetow nie ma zamiaru ich szanowac..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niektóre dziewczyny to tylko na takie traktowanie jak Ramzi napisał zasługuję MOIM zdaniem
Napisano Ponad rok temu
Kurwa i dziwic sie, ze tyle kobiet sie nie szanuje, jak tylu facetow nie ma zamiaru ich szanowac..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Guest_rysiu94.94_* - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu