Flirtowanie
Napisano Ponad rok temu
Gorthin Jak ci tam idzie z tą panienką?
Heheheh tak jak mówiłem zaplanowałem aeroby w poniedziałek, ale kobitka ma głowę na karku i nie dała się zwyobracać. Ale cieszę się, bo trafiłem na fajną dziewcznę. Teraz w ten poniedziałek zaprosiłem ją do siebie, bo kolegi jeszcze nie będzie, więc podejmę szturm. Ale relacji z aerobów, w dzienniku nie umieszczę
Napisano Ponad rok temu
film starczyAle relacji z aerobów, w dzienniku nie umieszczę
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Życzę powodzenia.
Podziękować
film starczyAle relacji z aerobów, w dzienniku nie umieszczę
Ale ja nie mam zaplecza aktorskiego jak mroczki
Gorthin, chyba że inne aeroby wypalą... ^^ We dwoje też można ćwiczyć
Mam długą skakanę to może wypali
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ehm..
Napisano Ponad rok temu
Gorthin, chłopie poczekaj, popatrz jej w oczy, potrzymaj za rękę, a nie od razu ja przelecieć i zaliczyć. Niech się dziewczyna szanuje i Ty szanuj ją.
Nie ma oznak braku szacunku do niej. Oczywiście czekam na jakieś bara bara, bo dawno nie było ale rzecz jasna nic na siłę. Mówię tylko o próbie podejścia do tego tematu
P.S.
I tak jestem miłosierny w stosunku do niej, inni już by ją próbowali, ten teges, a jak nie to wara A ja na spokojnie....chociaż długi związek, hmmm, nie mam na to czasu i pieniędzy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gorthin, chłopie poczekaj, popatrz jej w oczy, potrzymaj za rękę, a nie od razu ja przelecieć i zaliczyć. Niech się dziewczyna szanuje i Ty szanuj ją.
jesli ona sie szanuje to i ty bedziesz ją sznował
podejdz do tematu GORTTH jak meżczyzna , dymi ci sie z komina to sie nie powstrzymuj powiedz ze jesteś stasznie skopcony na nią to jej to poprotu powiedz , postaw sprawe jasno jaśli to zrozumie to ok jeśli nie to tez ok to i tak ona zdeecyduje czy to zrobi czy nie
ja wychodze z powieddzenie od lat
" suka nie da pies nie ruszy "
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No a gdzie foto-relacja?
pokaż jak napinałeś tricepsy
Już mówiłem nie mam takiego zaplecza filmowego jak bracia Mroczkowie Albo z drugiej strony może ja ich nie będę zawstydzał swoim warsztatem
A co do tricepsów. Raczej poszła obwodówka
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
"Dziewczyny kładą się nago na plecach z rozłożonymi nogami, tak aby utworzyć koło.
W środku stają chłopcy, również nadzy, w liczbie proporcjonalnej do liczby dziewczyn.
„Panowie” używają swoich koleżanek, po kolei zmieniając się co jakiś czas.
Przegrywa ten chłopak, który jako pierwszy osiągnie orgazm i wytrysk."
Niewierzyłem w tego typu opowieści dopóki nie usłyszałem jak jakas 15 u mnie na klatce palnęła-
"ten dupek sie ze mną kochał i dał mi potem tylko piwo "milion przeklenstw dalej "ja sie tak nisko nie cenie, ma mnie zawieźć w sobote do grantu!"(taka dyskoteka na śląsku przepełniona gówniarstwem)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Środki na otarcia i rany
- Ponad rok temu
-
Worek bokserski
- Ponad rok temu
-
podanie o praktyki
- Ponad rok temu