Flirtowanie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Guest_rysiu94.94_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak działa tylko w filmach , jakieś dziecięce podchodyIdzie młoda sudentka z książkami, wyjebiesz jej z bara, przeprosisz, pomorzesz podnieść książki, przedstawiasz się, ona ci też, potem się żegnasz. Jutro ją spotykasz, mówisz o jak miło cię widzieć, wiedziałem że się spotkamy. zapraszasz na kawę do baru i dalej samo leci jak w polskim filmie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
temat rzeka, za dużo żeby opowiadać, o tym małą książeczkę można napisać, jakby tak zebrać wszystkie informacje na temat "flirt"
księga jak w american pie
Napisano Ponad rok temu
Cytat:
Idzie młoda sudentka z książkami, wyjebiesz jej z bara, przeprosisz, pomorzesz podnieść książki, przedstawiasz się, ona ci też, potem się żegnasz. Jutro ją spotykasz, mówisz o jak miło cię widzieć, wiedziałem że się spotkamy. zapraszasz na kawę do baru i dalej samo leci jak w polskim filmie.
tak działa tylko w filmach , jakieś dziecięce podchody
Wcale nie, bo akurat na studiach u mnie działają podobne pomysły
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w sumie tak nie dostrzeglem tego hehe, bo wlasnie najgorsza ipa to taka jakby to wygladalo ze specjalnie to zrobilesniż potracanie dziewczyny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wtedy dziewczyna dzwoni po starszego brata z gangu i tyson jedzie do lasuAlbo jak byś jej za mocno z bara wysunął ^^ A jak w dodatku specjalnie
Napisano Ponad rok temu
wtedy dziewczyna dzwoni po starszego brata z gangu i tyson jedzie do lasuAlbo jak byś jej za mocno z bara wysunął ^^ A jak w dodatku specjalnie
tak ale tayson ma kolegow z forum, i wtedy braciszek podwija ogon i bierze dupe w troki
Napisano Ponad rok temu
Idzie młoda sudentka z książkami, wyjebiesz jej z bara, przeprosisz, pomorzesz podnieść książki, przedstawiasz się, ona ci też, potem się żegnasz. Jutro ją spotykasz, mówisz o jak miło cię widzieć, wiedziałem że się spotkamy. zapraszasz na kawę do baru i dalej samo leci jak w polskim filmie.
jak zaznaczył.. młoda, starej bys nie chcial?
na znam nkrotszy sposob, bez ceregieli podchodzisz z partyzanta młotkowego w skron. za włosy i do kibla, jest cala twoja..
i tez jest jak w polskim filmie, bo w kiblu najebanych studentow spotkasz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak ale tayson ma kolegow z forum, i wtedy braciszek podwija ogon i bierze dupe w troki
ale tyson sam da rade
podstawatrzeba być soba..
Rowniez popieram, ostatnio zawalilem sprawe bo tak sie zajebalem w akcji konkretnie: wypilem z kumplem 0,7 na dwoje, w dodatku on oszukiwal troszke ale jeszcze w klubie potem po 2-3 piwa i masakra była, żadnej dziewczyny nie pamiętam imienia, a im większe cycki tym bardziej nie pamiętam twarzy Ale mam wychaczony studencki klub dobry we wtorki wieczorem nowe disco polo leci tam ale jak się wchodzi to same fajne cipy chodzą mmmmwyluzowany schludnie ładnie ubrany najlepiej na imprezie pije lekko trzyma fason nie pali fajek wesoły i gitara spielen..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Środki na otarcia i rany
- Ponad rok temu
-
Worek bokserski
- Ponad rok temu
-
podanie o praktyki
- Ponad rok temu