(a, pamiętajcie o ładnej fryzurze ^^)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I trzeba być szarmanckim
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Haha a najlepsze jest to że napisałam to wszystko a jak poznałam swojego obecnego faceta to wszystko wyglądało na odwrót ...
z tym ubiorem (butów nie skomentuje ;] ), perfum nie było, o sobie nie mówił, bo w ogóle mało mówił
tyle ze mu bardzo zależało i było to widać i po długich próbach to mi zaczęło zależeć;p Tamto dobre ale tylko na pierwsze wrażenie;]
Napisano Ponad rok temu
to nie jest tak że Koleżanka desperatka albo że chłopak frajer. po prostu, jeżeli dziewczyna widzi że chłopakowi zależy to z czasem zaczyna odwzajemniać uczucie chyba że jest taką, za którą lata sznur zakochanych, śliniących sie na jej widok facetów. takiej dziewczyny nie interesuje kolejny, nie potrafiący utrzymać uczuć na wodzy, chłopak. trzeba wtedy pokazać że nie może mieć każdego tylko przez to że ma fajna dupę, a to w jaki sposób to pokazać dobrze opisał już body, marchewa i ja. nikt nie mówi że jak chłopak powie dziewczynie na 3cim spotkaniu, "zakochałem się w Tobie i w ogóle bardzo mi się podobasz" to jest przekreślony, ale dziewczyny tak samo jak chłopacy podświadomie lubią jak muszą się starać żeby coś dostać, a nie dostawać to z łatwościąNo desperatki zwykle wybierają frajerów to sie zgrali.
Napisano Ponad rok temu
Idzie młoda sudentka z książkami, wyjebiesz jej z bara, przeprosisz, pomorzesz podnieść książki, przedstawiasz się, ona ci też, potem się żegnasz. Jutro ją spotykasz, mówisz o jak miło cię widzieć, wiedziałem że się spotkamy. zapraszasz na kawę do baru i dalej samo leci jak w polskim filmie.
jak zaznaczył.. młoda, starej bys nie chcial?
na znam nkrotszy sposob, bez ceregieli podchodzisz z partyzanta młotkowego w skron. za włosy i do kibla, jest cala twoja..
i tez jest jak w polskim filmie, bo w kiblu najebanych studentow spotkasz.
Napisano Ponad rok temu
mistrz ciętej ripostyNo desperatki zwykle wybierają frajerów to sie zgrali.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Guest_rysiu94.94_* - Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
Guest_rysiu94.94_* - Ponad rok temu