Jak brac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiedy to najlepeij brac mono białko,carbo,gainer miedzy najdluzsza przerwa,a reszte?
carbo w czasie treningu i po t reningu z Mono, bialko zalezy jakie masz czy szybkie czy wolne, mono rowniez rano naczczo 30 min przed sniadaniem
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Mono - 30 minut przed sniadaniem -
i bezposrednio po treningu razem z 50 gramami Carbo
Carbo wg uznania jak jak masz braki w diecie ale lepiej popijac w czasie treningu daje wiecej energi
i razem z kreatyna po treningu
Bialko mozesz w czasie dnia jak Ci pasuje wg brakow w diecie - szybkie przed treningiem - i np 30 min po wziecu kreatyny
wolnowchlanialne - uniwersalne wg brakow - ja jem w nocy
gainer najdluzsza przerwa badz po treningu w odpowiednim odstepie czasowym od wziecia krety wg brakow w diecie
mozesz mieszac carbo z bialkiem tylko jaki tego bedzie smak ja osobiscie 1 zmieszalem i 2 raz mieszac nie bede
Kreatyna minimum 30 minut przed sniadamiem ;p
WTF ?
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Piłeś kreatynę do śniadania a później się dziwisz ze na ciebie nie działa albo albo ze słabo działa.Mono - 30 minut przed sniadaniem - osobiscie czasami jadlem przy sniadaniu i nic jakos sie nie stalo
i bezposrednio po treningu razem z 50 gramami Carbo
Carbo wg uznania jak jak masz braki w diecie ale lepiej popijac w czasie treningu daje wiecej energi
i razem z kreatyna po treningu
Bialko mozesz w czasie dnia jak Ci pasuje wg brakow w diecie - szybkie przed treningiem - i np 30 min po wziecu kreatyny
wolnowchlanialne - uniwersalne wg brakow - ja jem w nocy
gainer najdluzsza przerwa badz po treningu w odpowiednim odstepie czasowym od wziecia krety wg brakow w diecie
mozesz mieszac carbo z bialkiem tylko jaki tego bedzie smak ja osobiscie 1 zmieszalem i 2 raz mieszac nie bede
Napisano Ponad rok temu
Piłeś kreatynę do śniadania a później się dziwisz ze na ciebie nie działa albo albo ze słabo działa.
to byl mus po prostu - czasami zdarzylo sie 3-4 razy ale nie non top przez to napisalem poźniej
Kreatyna minimum 30 minut przed sniadamiem ;p
jest ok czy nie ?
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a moge mieszac odrazu po treningu carbbo z kreta czy osobno i z białekim?
bialko minimum 30 minut po kreatynie
jak nie poźniej
mozesz mieszac kreatyne z carbo
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a od rana białko moge z kreta mieszac?
Kreatyny z białkiem sie nie miesza - z Carbo tak
kiedys nawet Mister poruszyl temat mieszania bialka z kreatyna - ale i tak gro osob bylo przeciw tez Idei
Kreatyna z Carbo- reszta posilkow minimum 30 minut po niej
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam jeszcze takie pytanie czy masa albo siła spada po skoncznieu cyklu na krecie?kumpel mowil ze dobrze bo takim cyklu wzaiasc sobie boster NO,mam jeszce take pytanie co najlepeij zrobi miesnie "twardsze"?
jakies spadki beda bo w koncu odstawiasz zwiazek energotworczy - przy odpowiednio zachowanej diecie spadki beda praktycznie nieodczuwalne, do tego dokup BCAA i bedzie dobrze
twardsze to znaczy pompa na treningu ? to jakis Booster pompujacy: AAKG, Plasma Jet, i osobiscie polecam na trening bicepsa i tricepsa ( mialem tylko probke wiec na tych czesciach ciala sprawdzalem ) ALTERED State - bica spompowalo mi nieźle
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Jakie polecasz bcaa?