Kreatyna/Pytania
Napisano Ponad rok temu
Mam do was kilka pytań odnośnie Kreatyny. Do rzeczy:
1. Co tak naprawdę ona daję?
2. Czy różnicą między zwykła kreatyną a jabłczanem kreat. jest duża?
3. Czy zaprzestanie brania Kreatyny po skończonej dawce (dajmy 180 kapsułek/45 dni) coś spowoduje ?
4.W jakich sportach (głównie) mile widziany jest ten środek --> Co można powiedzieć o rowerze,pływaniu i tym środku w tych sportach (przykładowo) --> Czego można się spodziewać ?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszelką pomoc.
Napisano Ponad rok temu
2.W składnikach tak
3. Raczej nie chyba że jesteś nadciśnieniowcem albo masz problemy z nerkami.
4.Kulturystyka i można się nią wspomagać w różnych sportach jak trzeba masy mięśniowej nabrać .
Napisano Ponad rok temu
pobudza mięśnie do rozbudowy1. Co tak naprawdę ona daję?
teoretycznie jabłczan nie zalewa tak wodą jak monohydrat ale nie zwróciłem nigdy uwagi czy różnica jest tak widoczna2. Czy różnicą między zwykła kreatyną a jabłczanem kreat. jest duża?
nie3. Czy zaprzestanie brania Kreatyny po skończonej dawce (dajmy 180 kapsułek/45 dni) coś spowoduje ?
niczego bo bez bodźca mięsnie nie urosną4.W jakich sportach (głównie) mile widziany jest ten środek --> Co można powiedzieć o rowerze,pływaniu i tym środku w tych sportach (przykładowo) --> Czego można się spodziewać ?
Napisano Ponad rok temu
teoretycznie jabłczan nie zalewa tak wodą jak monohydrat ale nie zwróciłem nigdy uwagi czy różnica jest tak widoczna
A tak w praktyce ?
P.S. Jeżdże jakis czas na rowerze i zastanawiam sie nad tym srodkiem, a znowu nie chce zeby miesnie staly sie znacznie wieksze ... Chyba ze polecacie cos innego ?
P.S.2. Dzieki za zainteresowanie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. Tak spytam w tym temacie jeszcze ... Czy to prawda że niektorzy biorą same surowe białko z jajka celem jakiegos wzmocnienia? (pytam nie stwierdzam)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cre-NO Muscle Max z Vitalmaxa. Bo te dawki które oni podają i skład średnio przekonujacy. Co wy o tym powiecie. Brał to ktoś??
Napisano Ponad rok temu
Mono troszkę zaśmieca nerki i ma niezbyt imponującą wchłanialność.
Witam,
To co polecasz (-cie) zamiast Kreatyny ?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Nie zamiast kreatyny tylko jak już to ewentualnie zamiast mono.Mono troszkę zaśmieca nerki i ma niezbyt imponującą wchłanialność.
Witam,
To co polecasz (-cie) zamiast Kreatyny ?
Pozdrawiam
Podobno niezłą wchłanialność ma kre-alkalyn , tylko że jest sporo droższy od mono.
Co do ceny to sobie na allegro wpisz. Ale chyba za 120 kapsów coś koło 80 zeta
Ja tam teraz siepię CellPumpa do tego no xplode przed treningiem i też jest spoko
Napisano Ponad rok temu
Nie zamiast kreatyny tylko jak już to ewentualnie zamiast mono.
Podobno niezłą wchłanialność ma kre-alkalyn , tylko że jest sporo droższy od mono.
Co do ceny to sobie na allegro wpisz. Ale chyba za 120 kapsów coś koło 80 zeta
Ja tam teraz siepię CellPumpa do tego no xplode przed treningiem i też jest spoko
Poszukajcie sobie artu w FAQ-sa tam dowody na to, ze kre-alkalyn nie ma lepszej wchlanialnosci od mono, a wrecz przeciwnie.. Zwykle mono+ewentualnie jakis stack przed tren i lecisz!
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
ja po tej kreatynie bylem bardzo zadowolonyMegaCaps z Olimpu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pytanie dotyczące suplementów
- Ponad rok temu
-
Co dokupić?:P
- Ponad rok temu
-