Zakłady Bukmacherskie
Napisano Ponad rok temu
Livorno - Fiorentina
Valencia - Atl.Madryt
Co powiecie o tych 3 meczach?
Dzieki za odpowiedzi
Livorno - Fiorentina
Real M. - Tenerife
Liverpool - Hull
Wigan - Chelsea
Livorno - Fiorentina
Albo ten co z tych kuponów byście wywalili a moze cos dodali ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tottenham Hotspur - Burnley FC (Typ) 1
Wigan Athletic - Chelsea FC (Typ) 2
AJ Auxerre - Grenoble Foot 38 (Typ) 1
Real Madrid - CD Tenerife (Typ) 1
CF Malaga - FC Barcelona (Typ) 2
taki kuponik puściłem za 30zł do wyjęcia 123,34
Napisano Ponad rok temu
Typ - Typ: 1
Olympique Lyonnais - FC Toulouse
Benfica Lissabon - Leixoes SC
FC Twente Enschede - VVV Venlo
PSV Eindhoven - Willem II Tilburg
KRC Genk - KSV Roeselare
Glasgow Rangers - Aberdeen FC
i jeszcze taki puściłem za 30zl do wyjecia 158
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szef Komitetu Dyscyplinarnego UEFA, Peter Limacher potwierdził, że mecze pierwszych rund europejskich pucharów były ustawiane!
- Będziemy współpracować z lokalną policją. Może to trochę potrwać, ale wierzę, że uda nam się skazać winnych – przyznał.
Podejrzenia dotyczą łącznie czterdziestu spotkań Ligi Mistrzów i Pucharu UEFA w ostatnich czterech latach. Wszystkie rozegrano we wczesnych rundach kwalifikacyjnych, a udział wzięły w nich głównie kluby z Europy Wschodniej.
Te, które nie miały większych szans na awans, odnosiły rzekomo korzyści z obstawiania wyniku rywalizacji u bukmacherów.
i weź tu obstawiaj
Guest_kosior_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a wiec za ostatnie 3 tygodnie pusciłęm ponad 60 kuponów z czego około 40 zawaliło, ale i tak wyszedłem około 7 stówek a przemaglowałem mase systemów i kilka razy miałem duze szanse na pare kafli z kuponów ostatnio gram oszczedniej po 2-3 kupony na dzien wczoraj poszedł i wszedł 1 :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
a dzisiaj postawiłem 12 zł na 3:0 dla real madryt i dyche na 4:0 weszło 3:0 wiec bardzo sie ciesze:) kurs 7.5 obstawiam kazdą mozliwą rozgrywke sportową która mi odpowiada i kazdy zakład specjalny jesli ma mi powiekszyc kurs. Dobra i jade z typami na jutro.
najpierw nfl(obstawiam 1 szy raz po 2 dniach studiowania z czym sie go je zobaczymy co wyjdzie)
nfl
Minnesota - san francisco 1 1,4
St luis -- green bay 2 1,4
tampa bay - new york rangers 2 1,4
-----------------
PIŁA
Espanyol - xerez 1 1,52
hoffenheim - hertha 1 1,45
o.lublana - nova gorica 1 1.5
i cos z ciekawszym kursem
ried - linzer 2 3.35
HOKEJ
petersburg - novosibirsk 1.4
eisbaren - hamburg 1.45
10% podatek odrabic mozna typem
BOKS
Vitalij Klicko-C. Arreola 1 kurs 1.1
są to szybkie typy bez wiekszego rozkminiania nastepnym razem do typów dorzuce prognozy(przwewidywaną szanse na to zeby meczyk wpadł)
jutro są także eliminacje gp nie mam o tym pojecia ale mysle ze jak dodam raikonena i alonso to nic złego sie nie stanie, kursy meczy dosc niskie ale to przez mój ostatni styl gry, mysle ze zachowa sie wysoka skutecznosc opłacalna w stosunku do kursów. Staram sie omijac lige polską angielską i włoską , korupcja... powodzenia w wygrywaniu, mam nadzieje ze typy powchodzą nam wszystkim
polecam stawiac tez mniej znane ligi CONCACAF, Brazylia, chile, mecze mają dużo wyższe kursy bo mniej osób je stawia;p a bede tu czesto tez wpadac dlatego zeby puszczac kupony z typów któe podam i nie wpadały mi do głowy typy któe nie mają szans sie sprawdzic ostatnio z 3 meczy skleiłem kurs 78 i po 20 minutach ostro wdupiały;p
Ps. Czy wy też dostrzegacie korupcje w meczach? real madryt dzisiaj spokojnie w 1 połowie zeby walnąć w drugiej 3 bramy, wczesniej 4 bramki walną miedzy 80 a 90 minutą, i ten ostatni mecz man.utd-man. city gdzie po doliczeniu 3 minut bramka padła chyba w 95? uwazajcie na znane i głośne mecze a takze na 'pewniaki' w sensie faworytów(np:górna tabela ligi angielskiej) w wielu europejskich ligach znajdują sie duzo pewniejsze mecze z lepszymi kursami
dorzucił bym tu troche swojej matematyki z której starałem sie wyliczyc dlaczego nie warto puszczac 1-2 meczu, albo kuponów z niskim kursem(ponizej 3) ale nie do konca szło by sie rozpisac;p proponuje sprawdzic sprawdzalnosc meczy(co ile jakis zawali) i ustalic jakis ako ponizej któego nie spadamy(jesli wchodzi co 3 kupon stawiając tą samą kwotę ako musi wynosic ponad 3 aby było opłacalne itd.)obliczyc ogólną opłacalność ostatnich kuponów(zeby tracąc tysiaka nie myslec ze sie wychodz na +, czasem i tak bywa) ocenic mozliwosc wejscia kuponu w skali 1-10 i za kazdy punkt np: stawiac 4 zł i tak mając kupon z prognozą 8 dajemy 8*4 32 zł ;p
aa nie wiem jak wy ale ja oglądam wyniki na livesports i czasami wkurwia mnie ta tabela ostatnio dałem remis w hokeju w 14 minucie padła bramka, potem ta bramka przeniosła sie do drugiej druzyny, w 3 tercji zrobił sie remis 0-0 a jak juz był zakonczony mecz od pół godziny słysze nagle bramke i jest 3:2 .....
nastepnym razem dorzuce prognozy do meczy ale te skreslałem pare godzin wczesniej i nawet nie pamietam co przemawiało za tym zeby je skreslic;p
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
4 pierwsze mecze puszcze oddzielnie za 15 zł...życzcie powodzenia, ocencie reszte meczy moze cos zmienie
Napisano Ponad rok temu
przynajmniej nerwica mi już nie grozi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z meczyków da sie wychodzic wiem po sobie, zwróccie uwage na psychologie w wsród graczy, gram juz kilka lat i mówie sobie, na początku to sie wygrywało, a teraz nie, pytanie dlaczego? na początku cieszyło mnie gdy wygrywałem po 5-10 zł, czasem 50, z czasem zwiekszałem stawke bo 5-10 zł mi nie wystarczało i wygrywając pokazała sie myśl "ten hajs i tak wygrałem wiec postawie za wiecej" stawiasz wiecej wiecej i wdupiasz. to samo sie tyczy bukmacherski kazdy gracz na poczatku wygrywa czesciej, bo cieszy sie nawet jak z 5 zł trafi 15, a potem wygrywając zaczynasz stawiac cały wygrany hajs czy dorzucac jeszcze zeby miec coraz wiecej az w koncu wdupiasz.Przykłąd z poprzedniego tygodnia 9 kuponów za 5 zł wchodzi mi z rzędu puszczam 4 za 10 wchodzą puszczam 2 za 25 wchodzi jeden i mam ponad 3 stówy, co robie puszczam 5 kuponów po 30 wszedzie super kursy, nie wchodzi zaden nastepnegodnia stawiam za jeszcze wiecej i tez nie ma nic.. kase którą kumuluje sie 5-6 dni traci sie w 1 czy 2 zachłanność..
zdzisiu piszesz o 1000 zł na singla dajmy na singla o kursie 1.1 dlaczego ma taki kurs? bo osoba ustalająca kursy stwierdziła ze raz na 10 zdarzen moze sie tracic niespodzianka(w praktyce wiem ze częściej).. załózmy ze wchodzi pierwsze 9 a 10 zawala..nie odliczając podatku masz zarobek 100 zł na meczu gdy wiec w skali 10 meczy jestes banke w plecy, dlatego mecze łączy sie na kuponie zeby z akumulowac(pomnozycc) wygraną, w przypadku 1 meczu na kupon wygrane sie sumują;p
Napisano Ponad rok temu