Jak się tak urządzic? :D
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
nazwany , chodzi o to że ( w skrócie ) nienawidzisz czegoś czego nigdy mieć nie bedziesz
Napisano Ponad rok temu
nazwany , chodzi o to że ( w skrócie ) nienawidzisz czegoś czego nigdy mieć nie bedziesz
wlasnie tak, taki leszcz wie o tym ze jest za slaby zeby cos osiagnac to wkreca ze to sie mu nie podoba itp. a w glebi sam marzy o tym zeby tak wygladac ale tu wracamy do poczatku wypowiedzi i tak to sie kreci ;d
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
teksty typu , duża klata mały ptaszek to już mnie w ogóle rozjebało , albo duży i głupi , albo jakie to obrzydliwe , fuuu , bleee itp itd , jak ktoś popiera takie teksty z całym brakiem szacunku chuj ci dupe
bo dla mnie śmieszne jest jak ktoś ma łape wielkości swojego małego ptaka , albo biodra szersze od klaty , dupe jak sala kinowa , cycki u pasa czy uśmiech jak psia dupa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
maks z datulem, cos mniej wiecej tak podejrzewalem co do tego powiedzenia, no ale taki jest odruch psychologiczny. macie racje
Napisano Ponad rok temu
bubki które wyglądają jak mop z kończynami który uważa że jak zrobi 20 pompek to jest fajny
teksty typu , duża klata mały ptaszek to już mnie w ogóle rozjebało , albo duży i głupi , albo jakie to obrzydliwe , fuuu , bleee itp itd , jak ktoś popiera takie teksty z całym brakiem szacunku chuj ci dupe
bo dla mnie śmieszne jest jak ktoś ma łape wielkości swojego małego ptaka , albo biodra szersze od klaty , dupe jak sala kinowa , cycki u pasa czy uśmiech jak psia dupa
a sie ubawiłem ale jednoczesnie popieram bo tak jest
mój kumpel kiedys wyglądał o tak:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
potem niesamowicie schudl (ok 20kg zjechało) i mowil ze wyjebane ma, po co mu to, to sie nie liczy itp.
Potem znowu zalapal filma i cwiczyl i mowil: tylko to sie liczy, aby byc najwiekszym itp...
potem znowu pospadalo to zmienil nastawienie i ogolnie swoją formę w szczycie miał 4x w tym za kazdym razem jak przestawal cwiczyc to niby zmienial poglądy (bo chuj wie co myslal) i spadało mu to wszystko. Na tej fotce waży 100 kg, łapa 44 cm, wycisk na klatke 180 kg.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- podobno 100% natural
Jak myślicie?
Czemu pokazujesz mój filmik ? Tak nic nie brałem , dieta cola chrupki i jedziesz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i w tym momencie mnie rozjebales na czesci, rozumiem twoj wiek itp ale no zonk, proste chcesz myslec o kulturystyce to sie klujesz nie chcesz cwiczyc by dobrze na plazy wygladac osiagniesz to dzieki diecie i suplom.Skoro on musiał coś wbijac, to Coleman, Priest, Schwarzenegger, czy chocby nasz Pudzianowski na 100% jechali na koksie
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
dobrze na plazy wygladac osiagniesz to dzieki diecie i suplom.
38 na żyłce i krata na brzuchu to jest wygląd ?
Napisano Ponad rok temu
38 na żyłce i krata na brzuchu to jest wygląd ?
Widać , że nie słyszałeś o Bruce Lee xD
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
niestety żeby dobrze wyglądać to trza sie kuć , taka prawda ( nawet na debiuty nikt natural nie jedzie , choć zdarzają sie rodzynki takie ale z nich zazwyczaj sie śmieją na publice )
Napisano Ponad rok temu
niestety żeby dobrze wyglądać to trza sie kuć , taka prawda ( nawet na debiuty nikt natural nie jedzie , choć zdarzają sie rodzynki takie ale z nich zazwyczaj sie śmieją na publice )
i tym postem zabiles marzenia tysiecy nastolatkow tak jakbys dzieciom powiedzial ze nie ma swietego mikolaja, a dzieci nie przynosi bocian
....
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
i tym postem zabiles marzenia tysiecy nastolatkow tak jakbys dzieciom powiedzial ze nie ma swietego mikolaja, a dzieci nie przynosi bocian
maks, jak sam widziszp oryłeś szafika
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu