prohormony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szukałem w podwieszonych ale za dużo nie znalazłem informacji, które konkretnie mnie interesują?!
Napisano Ponad rok temu
Najmniejsze sajdy uboczne ma epistane. Ale jeżeli nie jesteś podatny na takie skutki uboczne jak łysienie, ginekomastia, żadne choroby dziedziczne to możesz wziąć i coś mocniejszego np. wcześniej wspomniany Massdrol.
Jeżeli chodzi o odblok to dla większości w każdym przypadku będzie on wyglądał inaczej. Chociaż można pójść po najmniejszej linii oporu clomid i już.
Napisano Ponad rok temu
MASSDROL
tego nie jadlem, wiec sie nie wypowiadam.
SUS500
Jak najbardziej polecam-skutki uboczne minimalne. Skopiuje Ci z mojego dziennika
"Co do susa to moge jeszcze dodac ze
-jestem caly czas spompowany
-mam wieksza ochote do treningow
-wytrzymalosc tez mi wzrosla(mniejsze przerwy pomiedzy seriami).
Jesli o sajdy chodzi to:
-delikatny bol glowy, ktorego juz nie odczuwam(na poczatku odczuwalem)
-dosc latwo mozna mnie wyprowadzic z rownowagi szczegolnie jesli komus na tym zalezy
-bloku narazie nie ma
-szybciej sie mecze jak szybko chodze na wieksze odleglosci
Narazie jest gites, bo sajdy nie sa takie, zeby uniemozliwialy normalne funkcjonowanie :)"
"Sus i to co sie ze mna dzieje
Zauwazylem, ze po fazie ubijania miecha jaka miala miejsce w ciagu ostatniego tygodnia nastapila kolejna faza przybierania na wadze. Dzisiaj po wyproznieniu waga pokazala 80.5kg Malo tego-zostaly mi jeszcze 2 tygodnie brania susa Z sajdow to bardzo denerwujace zmeczenie..ktore nie opuszcza mnie prawie caly dzien. Normalnie funkcjonuje dopiero po godzinie 16-17. W pracy od samego rana jestem cholernie spiacy, przechodzi troche, Wybija 10:30, jem sniadanie i znowu spanie sie wlacza..Pewnie to jest tak jak z Ramzim stwierdzilismy, ze organizm nie przyzwyczail sie jeszcze do takiej masy-jakby nie bylo jeszcze 4 tygodnie temu wazylem 72kg, a teraz ponad 8 wiecej..Coz jeszcze troche bedzie sie trzeba pomeczyc Co jeszcze zauwazylem? spadek wydolnosci ale to norma. Bede z tym walczyl za kilka tygodni jak skoncze cykl podtrzymujacy "
Podsumowujac bardzo polecam susa Praktycznie zadne skutki uboczne w porownaniu do korzysci
Odblok:
Ja nie poczulem bloku szczerze mowiac, ale na wszelki wypadek 12 tab cloma zjadlem z frontem 4tab, pozniej po jednym codziennie przed spaniem. Do tego tribulus, ale z polowe paki zjadlem i juz nie jem, bo libido jest na wysokim poziomie To tyle jesli chodzi o susa Na 1 raz jak znalazl Bedziesz dobrze jadl, ciezko cwiczyl to z 6 kg wrzucisz na siebie
Chcesz być duży? wzbudzać respekt? Taki człowiek nie może bać się zastrzyków!
Napisano Ponad rok temu
a jak sprawdzić czy nie jestem podatny na wyżej wymienione choroby, jakieś badania???chodzi mi głównie o łysienie i ginekomastię, sporo czytałem o ginekomastii i tego się troszkę boję! [/quote]
Napisano Ponad rok temu
nie chwaląc sie to ja go wylansowałem na tym forum więc musi być dobry
ależ skromność
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hhahaha masz u mnie 3 piwana odblok kolossal body tez go wylansował
Napisano Ponad rok temu
-większa ochota do treningów to fakt
- większe obciążenie (przez te 2 tyg mało ćwicząc na klate 5 kg do góry poszło)
-potworny głód (ciągle chodze głodny)
Jak zajme się tym na maksa już dam szersze relacje (powiedzmy co tydzień będe pisał co i jak)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ps.Czyli efekty masz dobre jak dawkujesz i jak z dietą stoisz??Na odblok clomid??
Napisano Ponad rok temu
ja juz 9 dni na X MASS i przyszlo narazie 1 kg masy
mocna ta kreatyna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To juz po X - MASSie się odbloki stisuje?na odblok mam clomid, dawkuje 2 razy po 1 kapsie,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja sie zastanawiam nad tym by sprawdzic czy faktycznie clomid jest potrzebny do odbloku, czy nie jest to bujda na resorach do robienia pieniedzy na clomidzie,
moj kolega tyle lat przyjmuje SAA i tak wlasnie twierdzi.
Napisano Ponad rok temu
ale zobaczymy, pojde zrobie badnia watrobowe, po miesiacu od odstawienia poszedl bym sprawdzic poziom testa, po miesiacu chyba powinien byc znikomy jesli byl by blok. jak sadzicie? jesli bedzie to zapodam cloma, a jesli prawie w normie to clom nie potrzebny.