a ja mam 19 lat i nie jestem szczesliwy jako singiel
Tyson
 z 15min temu na gg pisałeś co innego że Ci dobrze

Napisano Ponad rok temu
a ja mam 19 lat i nie jestem szczesliwy jako singiel

rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
wtedy to byl żartTyson

Napisano Ponad rok temu
 robia swoje
 robia swoje  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ostatnio przyjechala kuzynka z synkiem 2 letnim i bardzo chcialem sobie poopiekowac się nim, poczuć się tatą
 ostatnio przyjechala kuzynka z synkiem 2 letnim i bardzo chcialem sobie poopiekowac się nim, poczuć się tatą  
  ale po godzinie mialem go juz serdecznie dość

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
heheheheheheh nieee chcial zebym z nim chodzil po dzialce w tą i spowrotem caly czas xDDpocisnął Cię pewnie na rękę
Napisano Ponad rok temu

Dobrze mi z moją kobietą
 Dobrze mi z moją kobietą 
 szok
 szok  

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ale jesli sie znalazlo juz te pewno dziewczyne z ktora sie milo gada, spedza czas, itp. to wiecie, kazdy ma inne podejscie do tego
  ale jesli sie znalazlo juz te pewno dziewczyne z ktora sie milo gada, spedza czas, itp. to wiecie, kazdy ma inne podejscie do tego  ![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) 

Napisano Ponad rok temu
no chajtnąć sie założyć rodzine wybudowac domek co w tym złego
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dlatego wole teraz wydac na prezerwatywy niż na pampersy
Napisano Ponad rok temu
nom i dobrze ale zdziwiłbyś sie ilu takich idiotów jest co to robią bez gumki...

Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) a bez gumki jest fajno
  a bez gumki jest fajno   

Napisano Ponad rok temu
 tylko że ŻADNA z nich tego nie planowała
 tylko że ŻADNA z nich tego nie planowała   . osobiście uważam że zakładanie rodziny, budowanie domu i sadzenie drzewa jest całkiem fajne ale w okresie kiedy człowiek już się wyszalał (czytaj min. 25 lat) i będzie miał co wspominać na stare lata. w wieku 20 - 25 jest się z kimś ale nie trzeba się od razu chajtać (chyba że ktoś jest pewien swojej wybranki) a już na pewno robić dzieci
 . osobiście uważam że zakładanie rodziny, budowanie domu i sadzenie drzewa jest całkiem fajne ale w okresie kiedy człowiek już się wyszalał (czytaj min. 25 lat) i będzie miał co wspominać na stare lata. w wieku 20 - 25 jest się z kimś ale nie trzeba się od razu chajtać (chyba że ktoś jest pewien swojej wybranki) a już na pewno robić dzieci  . na dzieci przychodzi pora później a 20 lat i kolejne kilka jest po to żebyśmy mieli co wnukom opowiadać kiedyś przy herbacie, a wychowywanie dziecka skutecznie zabiera czas wolny który powinien być moim zdaniem przeznaczony na zabawę.
. na dzieci przychodzi pora później a 20 lat i kolejne kilka jest po to żebyśmy mieli co wnukom opowiadać kiedyś przy herbacie, a wychowywanie dziecka skutecznie zabiera czas wolny który powinien być moim zdaniem przeznaczony na zabawę.  

Napisano Ponad rok temu
też sporo z moich znajomych z gim dzisiaj z wózkami śmiga
tylko że ŻADNA z nich tego nie planowała
. osobiście uważam że zakładanie rodziny, budowanie domu i sadzenie drzewa jest całkiem fajne ale w okresie kiedy człowiek już się wyszalał (czytaj min. 25 lat) i będzie miał co wspominać na stare lata. w wieku 20 - 25 jest się z kimś ale nie trzeba się od razu chajtać (chyba że ktoś jest pewien swojej wybranki) a już na pewno robić dzieci
. na dzieci przychodzi pora później a 20 lat i kolejne kilka jest po to żebyśmy mieli co wnukom opowiadać kiedyś przy herbacie, a wychowywanie dziecka skutecznie zabiera czas wolny który powinien być moim zdaniem przeznaczony na zabawę.
takie jest moje zdanie
 ) Tak zrobili moi znajomi. A tak właściwie wcale się nie znali. Teraz ona go zdradza, on ją i raczej się rozwiodą. Są ze sobą ze względu na dzieci, których też nie potrafili wychować... Ja ze swoją żoną mieszkałem wspólnie 5 lat przed ślubem. Miałem pewność, że to nie jest zauroczenie, poznałem ją w każdej możliwej sytuacji, dotarliśmy się i wiedzieliśmy, że chcemy być razem. Zaplanowaliśmy też narodziny Juniora i udało się dość szybko... Powiem Wam, że taka stabilizacja jest zajebista i Body, Ty również to kiedyś przyznasz, mimo, że teraz podoba Ci się bycie singlem. Ale masz rację - szalej póki Ci się chce i masz energię. Ja też od czasu do czasu zabaluję ale gdybym miał się cofnąć z 10 lat wstecz to nie wytrzymałbym fizycznie. Zdziadziałem jednym słowem i nie bawi mnie już kilkudniowe nietrzeźwienie
 ) Tak zrobili moi znajomi. A tak właściwie wcale się nie znali. Teraz ona go zdradza, on ją i raczej się rozwiodą. Są ze sobą ze względu na dzieci, których też nie potrafili wychować... Ja ze swoją żoną mieszkałem wspólnie 5 lat przed ślubem. Miałem pewność, że to nie jest zauroczenie, poznałem ją w każdej możliwej sytuacji, dotarliśmy się i wiedzieliśmy, że chcemy być razem. Zaplanowaliśmy też narodziny Juniora i udało się dość szybko... Powiem Wam, że taka stabilizacja jest zajebista i Body, Ty również to kiedyś przyznasz, mimo, że teraz podoba Ci się bycie singlem. Ale masz rację - szalej póki Ci się chce i masz energię. Ja też od czasu do czasu zabaluję ale gdybym miał się cofnąć z 10 lat wstecz to nie wytrzymałbym fizycznie. Zdziadziałem jednym słowem i nie bawi mnie już kilkudniowe nietrzeźwienie   i wyrywanie lasek. Dla mnie to kolejne wyzwanie - wychowanie syna i stworzenie szczęśliwej rodziny, w której to ja będę przywódcą stada. Ale się rozpisałem, nie wiem czy ktoś tu doczytał. To przez to zdziadzienie
  i wyrywanie lasek. Dla mnie to kolejne wyzwanie - wychowanie syna i stworzenie szczęśliwej rodziny, w której to ja będę przywódcą stada. Ale się rozpisałem, nie wiem czy ktoś tu doczytał. To przez to zdziadzienie   

Napisano Ponad rok temu
nom i dobrze ale zdziwiłbyś sie ilu takich idiotów jest co to robią bez gumki...

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| SUS500Siema jestem nowy na forum chciałem się coś dowiedzieć - > | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||
| siema | Przedstaw Się | 
 |   
 | ||
| kurde aż sie niedobrze robi... | Dieta | 
 |   
 | ||
| Horror Animowany [ Twoja Stara ]!!A gdyby matka się słuchała syna.... | Humor | 
 |   
 | ||
| Ewolucja aikido Ch. Tissier | AIKIDO | 
 |   
 | 
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu