rece
Napisano Ponad rok temu
TYDZIEŃ 1
Pon;
klatka+buła:
- modlitewnik na łamanej sztandze szerokim chwytem (by dłonie łapały za te dwa skosy w gryfie \ / , inaczej tego nie umiem zobarzować )
- młot hanklami
- z dolnego wyciągu młotkowym na warkoczu
Środa
plecy+tribol
-wycisk wąsko
- farncuzz łamańcem nachwytem
- ściaganie drążka z górnego wyciągu ( drązek wyglada tak ^ )
innych dni tygornia i co i jak nie bede rozpisywał bo chodzi mi o same rece
TYDZIEŃ 2
Pon
Klata+bico
- stojac gryfem prostym
- modlitewnik hanklami / nie dopuszczajac do chwytu młotkowego
- z dolnego wyciagu na prostym drążku
Śro
plecy+tric
- francuz podchwytem
- postowanie reki z hanklem w opadzie tłowia
- prostowanie rąk z gornego wyciagu drązkiem prostym
Co sądzicie na temat takiego treningu ? co tydzień jest zmiana treningu rąk i angarzuje sie inne grupy mieśni w ćwiczeniach i jest czas na regeneracje miesa.
czekam na wasze opinie na tenat tego treningu.
pozdarwiam
[/b]
Napisano Ponad rok temu
osobiście nie zaczynałbym od ćwiczenia izolowanego- modlitewnik na łamanej sztandze szerokim chwytem (by dłonie łapały za te dwa skosy w gryfie \ /
moim zdaniem przy dużym ciężarze o wiele wygodniej jest dwoma hantlami- farncuzz łamańcem nachwytem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dla mnie porzadna rozgrzewka i modlitewnik ze sztanga nie robi zadnego problemuosobiście nie zaczynałbym od ćwiczenia izolowanego
kwestia gustu, Ty wolisz hanklami ja wole sztanga..moim zdaniem przy dużym ciężarze o wiele wygodniej jest dwoma hantlami
Jak trening? ma sens?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
od siebie: na łapy wale co trening coś innego, miesnie sa zaskakiwane co skutkuje ciagłym rozrostem
Wiem że Mi wchodzą dobrze na trica pompki ma poreczach z obciazeniem (ostatnio + 30 kg x6) ,wycisk francuski hantlem ponad 35kg. na bica wasko sztanga łamana modlitewnik. sztanga prosta stojąc, hantle naprzemian stojąc . i sporo wiecej jako wymienne Cwiczenia.
co do serii i powtorzen to jade tak od dawna i tylko to na mnie działa najlepiej 6~7 serii 15 rozgrzewka. 10-8 dobor cięzaru reszta 6~5 powtorzen
pozdro
Napisano Ponad rok temu
osobiście nie zaczynałbym od ćwiczenia izolowanego
doszło do Ciebie np cś takiego jak metoda wstępnego zmęczenia mięśni? Raczej nie
moim zdaniem przy dużym ciężarze o wiele wygodniej jest dwoma hantlami
raczej kwesia indywidualnych zamiłowań
Jeżeli chodzi o moje zdanie to zwykły trening "intuicyjny" Czyli częsta zmiana ćwiczeń eksperymentowanie z róznymi metodami itd Sam większość roku tak ćwicze by przy robieniu masy wjeżdżać na sprawdzone schematy. Oczywiście nie ma problemu żeby takowy trening wykonywać ale raczej pod słowem "eksperyment" czy też "pokombinujmy". Możesz odnieść dużo korzyści jak najbardziej ale myślę że jeśli chodzi CI poprostu o zwiększenie masy mięśniowej i obwodu twoich ramion to warto by oprzeć się na konkretnej metodzie bez zbędnych kombinacji alpejskich. Kwestia odpowiedzi na pytanie "eksperymentuje" czy "buduje" chociaż jedno drugiego nie wyklucza to jednak chodzi o skupienie się na konkrecie.
NAJWAŻNIEJSZA ZASADA OCHRONIARZA:
WALCZ NIE CZYSTO I NIE DAJ SPROWADZIĆ SIĘ DO PARTERU
Napisano Ponad rok temu
MAD pięknie to napisales ale mało co skumałem w kazdym razie jade pełną pizdą, suple są, piknie bedzie.. wkońcu trzeba jakos wygladac
Napisano Ponad rok temu
sezon idzie omke przybij i wszystkie dupy we wsi twojetrzeba jakos wygladac
Napisano Ponad rok temu
NAJWAŻNIEJSZA ZASADA OCHRONIARZA:
WALCZ NIE CZYSTO I NIE DAJ SPROWADZIĆ SIĘ DO PARTERU
Napisano Ponad rok temu
doszło do Ciebie np cś takiego jak metoda wstępnego zmęczenia mięśni? Raczej nie
a jak myślisz? doszło ale na mnie nigdy to nie działało dlatego napsiałem że OSOBIŚCIE nie zaczynałbym od tego co nie oznacza, że Lithuanian nie powinien tak ćwiczyć.
Trzeba czytać ze zrozumieniem
Napisano Ponad rok temu
ja to chcoiaz se porucham w lato.. a jak ci clomidu nie przylatwie, to bedzie sie przez ręce fiut przelewał i pit se pacem najwyrzej poruchasezon idzie omke przybij i wszystkie dupy we wsi twoje
Napisano Ponad rok temu
pit se pacem najwyrzej porucha
mój drogi, Ty już się o to nie martw
Napisano Ponad rok temu
nio ta postawić potrafisz wszystko to fakt bedzie wpjerdolmój drogi, Ty już się o to nie martw
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chcesz sie bićbez spamu panowie i panie