DO KOGUTA!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
MIKOŁAJ BIERZE STERYDY
Napisano Ponad rok temu
a pierdolnij nic nie zrobię jestem dysortografem proste ja nic robie błędy i tyleWeź zrób coś z ta pisownią bo pierdolnę, jeszcze nie wiem na co, ale to zrobię.
Napisano Ponad rok temu
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek.
a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz
te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety.
Napisano Ponad rok temu
mikołaj nie mam ochoty nic instalować na innym forum gdzie jestem modem tak samo nikt nigdy nic nie mówił na temat pisowni czy błędówMozille zainstaluj, ona już poprawia błędy.
Napisano Ponad rok temu
Mama Brabel
Tata Dumbel
Córka Bench Press
Syn Incline Bench Press
I żona Vicky Gates
A tak poważnie to mnie wiesz to wisi ile ty jesteś na forum bo za krótko tu jestem żeby się wypowiadać. Jedno jest chyba proste co nie bardzo dociera.
Maks dał mi znawce w dopingu jak myślisz czy dał by mi ją gdybym miał 16 lat? Także według mnie teraz to zwykłe usprawiedliwianie się. A co do regulaminu:
Na forum nie akceptuje się tzw. "spamowania", proszę nie pisać bzdur, rzeczy oczywistych i bezsensownych...
Jak patrze nikt nie przestrzega a ostrzeżeń za spam nie widzę.
Na forum obowiązuje cenzura...
Bądźmy szczerzy to tu kurew nie wali?
Jeżeli oczekujesz porady specjalisty, do zadanego pytania napisz coś o sobie (wiek, waga, staż treningowy, doświadczenie z suplementami, szybkość metabolizmu, posiadanie diety, itp...) lub UZUPEŁNIJ PROFIL! jest to najlepsze rozwiązanie...
Czy ja oczekiwałem porady specjalisty?
[b]
Ostatnio widziałem temat i nie wiem czy mod wyedytował link do sklepu i allegro.
Nie ja wymyślałem regulamin NIKT TAm NIE NAPISAŁ "KAŻDY UŻYTKOWNIK MA OBOWIĄZEK WYPEŁNIĆ PROFIL" i o to mi chodzi mówisz o regulaminie na którego straży stojisz a on jest cały czas łamany i nie widzę ingerencji z twojej strony.
Może i becze za jedno ostrzeżenie ale jak nikt nie będzie beczał to zieloni wszędzie będą robić co tylko będą chceli dojdzie do tego jak kiedyś na pewnym forum że mod wpierdalał bana za to że nie zgadzał się w dyskusji! Zanim ktoś zabeczał to ten mod sobie olał forum i przeszedł na inne. Także w moim przypadku źle posłużyłeś się regulaminem a tego mod raczej robić nie powinien, bo wygląda to tak jakbyś sam ustalał prawo pod swoje wizje.
NAJWAŻNIEJSZA ZASADA OCHRONIARZA:
WALCZ NIE CZYSTO I NIE DAJ SPROWADZIĆ SIĘ DO PARTERU
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nabijanie postów
Napisano Ponad rok temu
po skończonej kłótni temat sie usunienabijanie postów
i liczba postów zmniejszy się każdemu o odpowiednią ilość
Napisano Ponad rok temu
NAJWAŻNIEJSZA ZASADA OCHRONIARZA:
WALCZ NIE CZYSTO I NIE DAJ SPROWADZIĆ SIĘ DO PARTERU
Guest_maks_*
Napisano Ponad rok temu
bo pierdolnę, jeszcze nie wiem na co, ale to zrobię.
to mnie rozjebało
kurwa idźcie sobie na piwo ( ty mad na białko z pianką ) i zostawmy ten temat w choooj
co do regulaminu to nie jest egzekwowany w 100% dla tego że nikomu sie nie chce go egzekwować , po za tym jak bym przeleciał teraz sie po działach to pewnie zbanował bym większość udzielających się na forum a tego chyba nie chcemy ?
możemy zbanować bikerider'a za całokształt spamu i przeklinania na forum to będzie sprawiedliwe
a ze wdałem sie przez was w ten głupi spam sam muszę sobie wymierzyć sprawiedliwość !!!