zle mnie rozumiesz MAD. w kilku kwestiach, uzywalem ironi po to bys ty przystopowal, poza tym jesli sie ktos usmiecha to sie reaguje usmiechem, jesli ktos zaczyna krzyczec, to rowniez sie krzyczy. zaczoles ostro wiec i ja ostro ci przedstawilem moje argumenty, dlatego wolal bym by ten temat zostal zaczety spokojnie bo i w tedy rozmowal byla by rozmowa.
nie uzywalem ironi by ci ublizyc. mowiac spokojnie wiecej zdzialasz niz "krzyczac".
nigdy nie powiedzialem ze mijac ponizej 40 w lapie jest sie glupim i nie myslacym, i nie doswiadczonym.
jesli gtos w profilu ma male liczby i staz a madrze gada to odrazu widac, jesli ktos madrze gada a ma duze liczby w profilu to raczej potwierdza to ze faktycznie moze miec racje. na forum nie sluchamy jednej osoby tylko przewaznie podczas rozmowy otrzymujemy rozne odp. jesli ktos zle podpowie to ci co maja racje prostuja zle odpowiedzi.
nie powiedzialem ze koniecznie musze wiedziec z kim gadam, ale jest to przydatne.
"Obudź się i nie traktuj ludzi jak idiotów bo właśnie takim typem jesteś!" skad wiesz? faktycznie masz duza wiedze
wiadomo ze mozna podkoloryzowac profil, ale mysle ze to sa tylko zakompleksione jednostki, a na forach jest duzo ludzi ja. nie widze w tym sensu.
wypelnij profil te podstawowe dane, najwazniejszy to chyba staz, i wiek, bo po tym mozna sie juz czegos spodziewac. bo poprostu wypada, miejac zwlaszcza znawce.
i walcz o to by kogutowi zdjeli moda za swoje zachowanie.
nastepnym razem zacznij spokojnie to i ludzie odpowiedza ci spokojnie.
teraz zapomnijmy o wszystkim.