Polecane i niepolecane odżywki
Napisano Ponad rok temu
Wpadłem na pomysł, aby zrobic jeden duży dział z odżywkami które są warte uwagi. Każdy z nas coś szamał i wie, czy dało to mu jakieś efekty czy nie. Wiadomo, na jednego działa bardziej na drugiego mniej i nie ma takiej odżywki aby nie działała wcale (takie moje zdanie).
Chodzi w tym dziale o to, aby każdy kto miał cykl z jakąś odżywką, nieważne czy to kreatyna, czy gainer, wpisał w tym temacie czy warto się zainteresowac danym suplementem.
Do każdej odżywki będziemy dawac swoje noty od 1 do 3 czyli 1- straszny niewypał, 2 - średnie, 3 - zajebiste (daje kopa). Potem trzeba będzie wyciągac z tego średnią. Raz na 2-3 dni może i dłużej, jeden z adminów będzie odświeżał temat i podliczał wszystko.
Jeżeli pomysł się spodoba to proszę od podpięcie i zajmowanie się tematem administratorów STORM'a lub EXPERTO w celu odświeżania i zebrania wszystkich suplementów wpisanych w tym temacie na pierwszą stronę, aby każdy nowy który wejdzie w temat miał wszystko jak na dłoni.
Wpisujemy suple w takiej kolejności : FIRMA/NAZWA/ILOŚC OSÓB KTÓRE MIAŁO DANĄ ODŻYWKĘ/Krótka wasza ocena od 1-3
Spis suplementów układany sugerowaniem się stroną www.muscle-zone.pl
Z każdym nowym suplementem będzie zakładany nowy "dział" którego nie ma.
WĘGLOWODANY
Olimp / DEXTRO / 1 / 1 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
KREATYNA
WEIDER / Pure / 1 / 2 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
"Double Blast potem Rocket Fuel i nie ma opierdalania się"
"Nie ma lipy ! Hardcorowo !"
"Dzisiejsza waga 128kg i TAKA forma ! KTO JEST LEPSZY ? Ja takich nie znam !"
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
Witam
Wpadłem na pomysł, aby zrobic jeden duży dział z odżywkami które są warte uwagi. Każdy z nas coś szamał i wie, czy dało to mu jakieś efekty czy nie. Wiadomo, na jednego działa bardziej na drugiego mniej i nie ma takiej odżywki aby nie działała wcale (takie moje zdanie).
Chodzi w tym dziale o to, aby każdy kto miał cykl z jakąś odżywką, nieważne czy to kreatyna, czy gainer, wpisał w tym temacie czy warto się zainteresowac danym suplementem.
Do każdej odżywki będziemy dawac swoje noty od 1 do 3 czyli 1- straszny niewypał, 2 - średnie, 3 - zajebiste (daje kopa). Potem trzeba będzie wyciągac z tego średnią. Raz na 2-3 dni może i dłużej, jeden z adminów będzie odświeżał temat i podliczał wszystko.
Jeżeli pomysł się spodoba to proszę od podpięcie i zajmowanie się tematem administratorów STORM'a lub EXPERTO w celu odświeżania i zebrania wszystkich suplementów wpisanych w tym temacie na pierwszą stronę, aby każdy nowy który wejdzie w temat miał wszystko jak na dłoni.
Wpisujemy suple w takiej kolejności : FIRMA/NAZWA/ILOŚC OSÓB KTÓRE MIAŁO DANĄ ODŻYWKĘ/Krótka wasza ocena od 1-3
Spis suplementów układany sugerowaniem się stroną www.muscle-zone.pl
Z każdym nowym suplementem będzie zakładany nowy "dział" którego nie ma.
WĘGLOWODANY
Olimp / DEXTRO / 1 / 1
KREATYNA
WEIDER / Pure / 1 / 2
Major a ja mam jeszcze inna wizje po prostu zrobic jeden topic ze wszystkimi suplementami tz. firma dany produkt - klikamy na dany link do produktu i tam mozemy go opisywac i dac odpowiednia note
Edit: musialbym to jakos wizualnie wytlumaczyc bo to prawie to samo co Twoje
Załączone pliki
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
Major a ja mam jeszcze inna wizje po prostu zrobic jeden topic ze wszystkimi suplementami tz. firma dany produkt - klikamy na dany link do produktu i tam mozemy go opisywac i dac odpowiednia note
Edit: musialbym to jakos wizualnie wytlumaczyc bo to prawie to samo co Twoje
Chyba wiem o co Ci chodzi, Ty chcesz jeszcze dodawac linki do tych suplementów które opisujesz tak ?
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
Robert Burneika
Napisano Ponad rok temu
Aaaaaaa wiem o co Ci chodzi, ale za dużo było by działów na forum, chociaż ... jeżeli to ma wypalic ... czemu nie. Tylko do każdego suplementu trzeba zakładac nowy temat (ankiete) i link do tej właśnie ankiety dawac przy suplemencie. Dobrze Cię zrozumiałem ?
odp poszla na PW
WTF ?